02 / 05 / 2024

Uransan AŞ. Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik

Uransan AŞ. Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik

Ankara'nın kuzey batısında yer alan Urankent de kentin ılıman havaya sahip bölgesi olarak özellikle ılık hava sevenlerin dikkatini çekiyor.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Skala Hasanağa satışta! Teslimler Haziran'da! 

Skala Hasanağa projesinde vade fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Skala Hasanağa projesinde konut fiyatları ne kadar? Projede hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar..

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

Hyundai Kona Elektrik Şubat ayında kaça satılıyor? İşte herkesin merak ettiği aracın 14 şubat 2023 fiyatı!

Hyundai Kona Elektrik modelinin Şubat ayında kaça satıldığı belli oldu. İşte herkesin merak ettiği aracın özellikleri ve 14 şubat 2023 fiyatı!

Türkiye en çok Birleşik Krallık’a satış yaptı! Üç çeyrekte 3,7 milyar dolar oldu

Hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu içine alan "eşya taşımaya mahsus olan motorlu taşıtlar" ihracatında, ocak ve eylül zaman diliminde en çok dış satım Birleşik Krallık'a gerçekleşti. İşte detaylar…

En fazla açığa satış yapılan hisseler belli oldu

Borsada toplamda 12 milyar 850 milyon Türk Lirası seviyesinde açığa satış gerçekleşti. Borsanın toplam işlem hacmi ise 76,2 milyar Türk Liradan 113,2 milyar Türk Liraya yükseldi. Verilere göre bugün gerçekleşen toplam işlem hacmi ise içindeki açığa satışların oranı yüzde 11,35 oldu.

İflas eden Onur Air’in uçağı satışa çıktı! İşte fiyatı!

Borçlarını ödeyemediği için iflas eden Onur Air’in A321 modelindeki yolcu uçağı 80 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Son dakika açıklaması! Vatandaşa satılacak arsa sayısı 100 binden 1 milyona çakacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı. Sosyal konut projesi kapsamındaki arsa  satışı 10'a katlanacak. Hangi ilde ne kadar arsa arzı yapılacak çalışması başladı.

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a satıyor!

Vakıf GYO, İUFM projesindeki T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'ndeki ofis üniteleri içerisinden toplam 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL+KDV bedelle Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'ya satıyor...

Oyak 3 Silüet ne zaman satışa çıkacak?

OYAK'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyak 3 Silüet projesinin ne zaman satışa satışa çıkacağı merak ediliyor. Dev projenin satışı için Oyak'tan onay bekleniyor...

İzmir Aliağa'da 9.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Aliağa Satış Memurluğu, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü 9 milyon 499 bin 292 TL bedelle satışa çıkardı.

Şile'de 26 bin 158 metrekarelik alan 14.4 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı dikkat çekici yeni bir satış kararı verdi. Oda TV'de yer alan habere göre; İstanbul Şile'de Kurna Köy sahilinde yer alan 4 parsel, bakanlıkça satışa sunuldu. 

Uransan AŞ. Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik Haberi

Uransan AŞ. Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik

Ayazıyla meşhur Başkent Ankara kış mevsiminin kendini iyiden iyiye göstermesiyle sis, buzlanma ve soğuk havaya teslim oldu. Artan ısınma giderleri ve ulaşımda çekilen zorluklardan yakınan ancak şehir değiştirme olanağı olmayanlar ise çareyi kentlerin ılıman bölgelerine taşınmakta buluyor.


Ankara'nın kuzey batısında yer alan Urankent de kentin ılıman havaya sahip bölgesi olarak özellikle ılık hava sevenlerin dikkatini çekiyor.


Soğuk havanın olumsuzlukları da beraberinde getirdiğini belirten Uransan AŞ. Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, “Ankara gibi sert karasal iklime sahip şehirlerde soğuk hava kaçınılmaz. Aileler bu durumun sağlığa ve bütçeye etkilerini en aza indirme noktasında şehir değiştirmeye kadar giderken, iş, okul ve diğer sebeplerden böyle bir imkanı olmayanlar çözüm olarak bulundukları şehrin ılık bölgelerine ilgi göstermeye başladı” dedi.


-7-8 derece daha sıcak


Ankara’da aynı lokasyonda hayata...