30 / 04 / 2024

Uransan AŞnin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik

Uransan AŞnin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik

İnşaat sektörünün geride bıraktığımız yıl en çok konuşulan konularından biri Türkiye’nin dört bir yanında yükselen marka konut ve ofis projeleri ile büyük şehirlerde hayata geçen yeni ulaşım ağlarının gayrimenkule etkisi oldu.

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Son dakika! iPhone 12’nin satışı yasaklandı! İşte nedeni...

Fransa’da iPhone 12’nin satışı yasaklandı. Edinilen bilgilere göre Fransa, aşırı elektromanyetik radyasyon seviyeleri belirlenmesi nedeniyle iPhone 12 satışlarını yasakladı.

Halkbank'tan Sapphire AVM açıklaması! Sapphire AVM'nin satışından zarar edilmedi!

Halkbank, Sapphire AVM'nin zararına satıldığı iddialarının gündeme gelmesinin ardından son dakika açıklamasında bulundu. İşte Halkbank'tan o iddialara verilen yanıt...

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkez nakli yapıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ açık satış nedir? İşte satış ilanları!

TOKİ açık satış duyurularını sitesinde yer alan satışlar sayfasından açıklıyor. Açık satış duyurularında vatandaşlar konutları başvuru önceliğine göre değerlendiriliyor. İşte açık satışla ilgili merak edilen tüm bilgiler...

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Nasıl başvurulur?

TOKİ kura çekilişleriyle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Aynı zamanda çeşitli sebeplerle elde kalan konutlar da açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki açık satış yöntemi nedir? İşte detaylar...

SPK'dan Yatırım Varlık Kiralama A.Ş.'nin 450 milyon TL'lik kira sertifikasına onay!

SPK, Yatırım Varlık Kiralama A.Ş.'nin nitelikli yatırımcılara yönelik, yönetim sözleşmesine dayalı 450 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için yaptığı başvuruyu onayladı...

Uransan AŞnin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik Haberi

Uransan AŞnin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik

Anadolu Bulvarı, Ankara-İstanbul-Eskişehir hattını birbirine bağlayan çok önemli bir hat olmasının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, tamamlandığında Avrupa’nın en büyük tema parkı olacak Ankapark ve şehrin en önemli iş-yaşam merkezlerini birbirine bağlayan yapısıyla, yatırımcıların geçen yıl en fazla ilgilendikleri lokasyonların başında geldi. 


Anadolu Bulvarı üzerindeki nadir konut alanlarından biri olan Urankent’te proje konutlar inşa eden Uransan AŞ’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, doğru lokasyonun gayrimenkulde sağlayacağı kazancın görülmesi açısından Anadolu Bulvarı’nın en önemli örneklerden biri olduğunu vurguladı.

“Urankent sahiplerine talih kuşu kondu”

Çelik, Uran Holding tarafından Urankent’te hayata geçirilen konut projelerinin Anadolu Bulvarı lokasyonunun öncüsü olduğunu anımsatarak, şunları söyledi:


“Anadolu Bulvarı şehrin batı trafiğinin yükünü büyük ölçüde aldı. Bu durum kent merkezinden uzaklaşmadan, rahat ve konforlu konutlarda yaşamak isteyenlerin de dikkatini çekince Urankent...