28 / 04 / 2024

Uransan urankent yeni proje

Uransan urankent yeni proje

Uransan, hayata geçirdiği projelerle kendi adını veren semt oluşmasını sağladığı Urankent’te şu an yeni projenin hazırlıklarında son aşamaya geldi.

Uransan'dan Ankara'ya 300 yeni konut!

Uransan Dış Ticaret Taahhüt ve Yatırım A.Ş. başkent Ankara'da 330 yeni konut inşa edecek.

Urankent Ankara'nın yeni gözdesi oldu!

Ankara Urankent yeni konut projeleriyle dikkat çekiyor. Semt konut alıcısının son dönemdeki gözdesi oldu.

Uransan, Urankent'te 7'nci projesine başlıyor!

Uransan, hayata geçirdiği projelerle kendi adını veren semt oluşmasını sağladığı Urankent’te şu an yeni projenin hazırlıklarında son aşamaya geldi.

Ankara'nın konutta dikkat çeken bölgesi Urankent!

Başkent Ankara’da, yeni yerleşim yerleri de öne çıkmaya başladı. Urankent konut alıcısının radarına giren o bölgelerin arasında.

Urankent Queen Park'ta faizler 0,55'e düştü!

Başkentte kendi İsimleriyle anılan bir semt oluşmasını sağlayan Uransan A.Ş., yeni projeleri Oueen Park'ta, konut almak isteyenlere sunduğu ödeme kolaylıklarıyla da öne çıkıyor.

Gazi Çelik: Urankent en fazla talep alan bölgeler arasında!

Kent merkezine yakın konumu ile dikkati çektiğini kaydeden Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Urankent'in konut alıcısının en fazla talep gösterdiği bölgeler arasında olduğunu belirtti.

Uransan babaları ve çocukları ödüllü futbol maçında karşı karşıya getiriyor!

Özel günleri sakinleriyle kutlayan Uransan bu kez hem Ramazan’ı hem de Babalar Günü’nü birlikte karşılıyor. Ramazan’a özel iftar programları düzenleyecek Uransan, ilk hafta sonu Urankent babalarını çocuklarıyla ödüllü futbol maçında karşı karşıya getiriyo

Ankara Uransan Queen Park'ta daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Oueen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Uransan Queen Park projesi 2016'da teslim!

Uran Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Urankent Queen Park projesinde teslimler Haziran 2016'da!

Beştepe'ye yakın konut projelerinin hayata geçtiği Urankent'te başarılı çalışmalara imza atan Uransan, "Queen Park" ile 2016 trendini başkentlilerle buluşturuyor.

Urankent’te 23 Nisan basket turnuvasıyla kutlandı!

Başkent’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin en neşeli geçtiği yerlerden biri Urankent oldu.Uransan AŞ tarafından Urankent’te yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı’nda basket turnuvası düzenlendi.

Urankent Queen Park 213 daireden oluşuyor!

Ankara'da yükselttiği projelerle adından söz ettiren Uransan A.Ş'nin, yeni projesi Queen Park'a yatırımcıdan yoğun ilgi geldi. 213 konutlu projenin temeli kazılmadan yüzde 60'ı satıldı.

Urankent'te Kadınlar Günü kutlanacak!

Ülke genelinde başarılı projelere İmza atan ve Ankara'da da kendi ismiyle anılan bir semtte inşa ettikleri konut projeleriyle dikkati çeken Uran Holding'e bağlı Uransan, yeni bir etkinliğe imza atıyor.

Uransan urankent yeni proje Haberi

Uransan urankent yeni proje

Son yıllarda git gide büyüyen Başkent Ankara’daki bazı yerleşim yerleri ev sahipliği yaptıkları kaliteli konutlar kadar; lokasyonu, samimi komşuluk ilişkileri ve nezih yaşam gibi özellikleriyle çok daha fazla rağbet görüyor.


Urankent de özellikle son 2-3 yıldan bu yana Ankaralı konut alıcısının en çok dikkatini çeken o bölgelerden biri…


Türkiye ve yurt dışında ürettikleri başarılı projelerle bilinen Uran Holding’e bağlı Uransan AŞ’nin, hayata geçirdiği projelerle kendi adını veren semt oluşmasını sağladığı Urankent’te şu an yeni projenin hazırlıklarında son aşamaya gelindi.


Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, 1164 daireden oluşan Urankent 1. Etap Konutları’nın inşasıyla başlayan Urankent hikayesinin, bugün 10 bine yakın kişinin yaşadığı koca bir semt olarak başarıyla devam ettiğini kaydetti.


Şu an bölgede hayata geçirecekleri 7’nci projenin son hazırlıklarının tamamlandığının altını...