11 / 05 / 2024

uransan yılbaşı kampanya

uransan yılbaşı kampanya

Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak...

Beko'dan yılbaşına özel Grundig Google TV'lerde indirim kampanyası...

Beko'dan seçili ürünlerde efsane bir kampanya fırsatı. Beko, Yılbaşına Özel Grundig Google TV'ler 11.999 TL'den başlayan indirim fıratları sunuyor. Beko, aralık ayına özel bir kampanya sunmaktadır. Kampanya 21-31 Aralık 2023 tarihleri içerisinde geçerli olacaktır. İşte ayrıntılar...

Aris Pırlanta’da görülmemiş kampanya! Yılbaşı alışverişinde pırlantalı kolye hediye! 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Yılbaşına saatler kala, eşine henüz yeni yıl hediyesi almamış erkekleri mutlu edecek kampanya Aris’ten geldi. Aris Pırlanta’da belli miktarda alışveriş yapanlara pırlantalı kolye hediyesi var.

Gratis yılbaşı indirimlerini duyurdu! Sepet dolduracak kampanya! 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Gratis'ten yılbaşı için indirim kampanyası başlattı. Peki Gratis'te hangi ürünler ne kadar TL indirime girdi? İşte 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşı hediyesi alacaklara MediaMarkt’tan cazip kampanya, çılgın indirim! İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi

MediaMarkt, yılbaşı öncesi sevdiklerine hediye alacaklar için yeni bir kampanya başlattı. Peki, MediaMarkt'ta indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar,kaç TL? İşte detaylar...

Emekli promosyonunun ardından şimdi de yılbaşı sürprizi! Halkbank bu kadar para verecek

Bankalar emekli promosyonlarının ardından şimdi de yılbaşı kampanyalarına ağırlık vermeye başladı. Kampanya hazırlayan bankalar arasında yer alan Halkbank, vatandaşlara ödeyeceği tutar hakkında detaylı bir açıklama yayınladı.

Çukurova Balkon'da yılbaşına özel kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon, yılbaşına özel iki seçenekli kampanyası ile dikkat çekiyor.

Dyo’dan yılbaşına özel Emoji DYO kampanyası!

Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Kampanya 01 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Odeabank yılbaşına kadar konut kredisi faizini 1,15'e indirdi!

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

KentPlus Kadıköy'de kampanya!

Toplam 1.561 adet daireden meydana gelen KentPlus Kadıköy projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. İşte, KentPlus Kadıköy'de kampanya detayları...

Etiler Petrol Sitesi'nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı!

Etiler Nispetiye Caddesi’ne 300 metrelik cephesi bulunan Petrol Sitesi’nin dönüşümü yılbaşından sonraya kaldı. 250 milyon dolara hayata geçirilecek projede rezidans, ev, işyerleri ve ticari mekânlar yer alacak.

uransan yılbaşı kampanya Haberi

uransan yılbaşı kampanya

 ANKARA'da konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan, 2014 yılına ev sahipleriyle veda etmeye hazırlanıyor. 

Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak. Bu yılın Uransan için oldukça iyi geçtiğini belirten Uransan Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Urankent sakinlerine teşekkür etmek ve yeni yılı birlikte karşılamak için yılbaşı partisi düzenlemeye karar verdiklerini ifade etti. 

Yılbaşından bir gün önce satış ofisinlerinde Urankent sakinleriyle bir araya geleceklerini bildiren Çelik, "Geçen yıl Uransan için çok iyi geçti. Yeni yıl için de hedeflerimiz büyük. Özellikle ön talepleri topladığımız yeni projemiz Queen Park ile yeni yıla iddialı giriyoruz. Bu yılı bizimle birlikte geçiren tüm Urankent sakinleriyle 30...