06 / 05 / 2024

Uray Paslanmaz Kimin

Uray Paslanmaz Kimin

Uray Paslanmaz Sac Ve Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Sabri Uray ve Damla Uray imzasıyla kuruldu.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Çay tiryakilerine müjde! Merakla beklenen Sinbo STM-5831 paslanmaz çelik çay makinesi piyasaya çıktı!

Sinbo, çay tiryakilerinin tam aradığı bir çay makinesi ürettiğinin haberini verdi. STM-5831 paslanmaz çelik çay makinesini piyasaya çıkaran Sinbo, ürünü uygun fiyatla satışa sundu.

BİM mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düştü!

BİM’de herkesin çok seveceği indirimler başladı. Bu kapsamda, mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Atasan Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasan Paslanmaz Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

ŞOK’ta A’dan Z’ye indirim var! Paslanmaz çelik termos 250 TL’ye, çaydanlık 400 TL’ye, borcam 100 TL’ye düştü!

ŞOK’un 3 Mayıs tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken paslanmaz çelik termos 250 TL’ye, çaydanlık 400 TL’ye, borcam 100 TL’ye düştü. İşte fiyat listesi ŞOK 3 Mayıs 2023...

Çeyiz düzenlere müjde! BİM’de paslanmaz çelik tencere 129 TL’ye, 6’lı su bardağı 55 TL’ye, derin tencere 169 TL’ye düştü

BİM’in 28 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken; paslanmaz çelik tencere 129 TL’ye, 6’lı su bardağı 55 TL’ye, derin tencere 169 TL’ye düştü. İşte BİM 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Sinbo Paslanmaz Çelik Çay Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Sinbo STM-5831 Elektrikli Inox Paslanmaz Çelik Çay Makinesi  maksimum 2000 Watt güç ile çalışıyor. Çay makinesi aynı zamanda su ısıtıcısı olarak da kullanılıyor. Peki Sinbo çay makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Sinbo STM-5831 Elektrikli Inox Paslanmaz Çelik Çay Makinesi en ucuza nerede alınır? 15 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler, Sinbo STM-5831 Elektrikli Inox Paslanmaz Çelik Çay Makinesi en ucuza Teknosa sitesinde satışta. Peki Sinbo Elektrikli Çelik Çay Makinesi Teknosa'da ne kadara satılıyor? 

Uray Paslanmaz Kimin Haberi

Uray Paslanmaz Kimin


Uray Paslanmaz Sac Ve Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Sabri Uray ve Damla Uray imzasıyla kuruldu. 


Uray Paslanmaz Sac Ve Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü metal,plastik, cam, kağıt,tahta, varil, inşaat gibi endüstriyel ve evsel atıkların toplanması, ayrıştırılması, depolanması, fiziksel ve kimyasal işlemlerden geçirilmek suretiyle mamul ve hammadde olarak kullanılacak duruma getirilmesi. Her türlü organik atık, gazete, yaprak, ot, mutfak atıkları ve odunsu maddelerin anaerobik çürütme yoluyla gübreye dönüştürülmesi. Her türlü endüstriyel ve evsel atıkların hammadde ve mamullerin ithalatı, ihracatı ve pazarlanması. Her türlü geri dönüşümle ilgili kimyasalların ve biyolojik maddelerin ithalatı,ihracatı, pazarlanması. Her nevi metalin ve hırdavatın depolanması ve stoklanması için depolar açmak, kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya...