28 / 07 / 2024

Urban Gayrimenkul Harita Anonim Şirketi adres

Urban Gayrimenkul Harita Anonim Şirketi adres

Urban Gayrimenkul Harita Anonim Şirketi 4 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile, Sarıyer Ayazağa Mahallesi 'nde, Muarrem Budak Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Menteşe tarafından kuruldu.

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ümraniye’de yapıldı.

Ersel Harita Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Harita Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Bostan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul cazibesini koruyor!

PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporunun sonuçlarına göre gayrimenkul cazibesini koruyor.

3B Harita Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

3B Harita Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kanburoğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul firmalarının değerleme sektörüne kattıkları!

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. İş Geliştirme Sorumlusu Harita Mühendisi Cemre Şalcı, gayrimenkul firmalarının değerleme sektörüne kattıklarını yazdı. 

Mars Harita Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars Harita Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hakan Kırçal tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Altaş Harita Mühendislik Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Harita Mühendislik Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Limited Şirketi Tayfun Tomakinoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sar Gayrimenkulün acı günü! İffet Sadıç vefat etti!

Çağdaş Harita, S.A.M İnşaat, Sar Gayrimenkul şirket ortaklarından Özcan Sadıç'ın annesi İffet Sadıç Hanımefendi hayatını kaybetti.

Greenox Urban Residence’tan ev alana Corporent’ten BMW!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncuları satışı devam eden projelerinde yıl sonuna özel düzenlediği kampanyalarla dikkat çekiyor. Greenox Urban Residence’dan konut alan müşterileri için 12 ay boyunca BMW 116d kiralıyor.

Greenox Urban Residence, Körfez yatırımcılarından ilgi gördü!

Türk gayrimenkul sektörünün her yıl merakla beklediği Dubai Cityscape Global Fuarı, bu yıl 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlendi. Cityscape Global Fuarının en yeşil projesi Greenox Urban Residence Körfez yatırımcılarından yoğun ilgi gördü

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve AL Jasem Walled Ibrahım J ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Harita tabanlı gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr yayında!

Türkiye’nin harita tabanlı ilk gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr, hizmet sunmaya başladı. Taş, Türkiye’de bir ‘ilk’ niteliğindeki arama portalını özenli bir çalışmanın sonucu 1 yıl sonra yayına aldıklarını anlattı.

Urban Gayrimenkul Harita Anonim Şirketi adres Haberi

Urban Gayrimenkul Harita Anonim Şirketi adres

Urban Gayrimenkul Harita Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Muarrem Budak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Urban Gayrimenkul Harita Anonim Şirketi iş konusu;Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1. Her türlü serbest harita ve kadastro, mühendislik, müşavirlik hizmetleri yapmak. 2. Her türlü imar planları ve çevre düzenleme planları, gayrimenkul değerleme tescili ile mimarlık hizmetleri ve planlama işleri ve dekorasyon - restorasyon uygulama ve peyzaj işleri ve haritacılık işleri yapmak. 3. İnşaat sektöründe her tür proje hazırlanması, uygulanması, kontrolü ve bu konularda teknik ve bilimsel müşavirlik hizmetlerini yapmak. 4 Turizm alanında otel, lokanta, yemekhane, yatakhane ve yurt gibi işletmeler kurmak, işletmek ve kiralamak. 5. Her türlü yer altı ve yer üstü madenler ile yer üstü maden ürünleri ile...