07 / 05 / 2024

Üreğil arsa satışı

Üreğil arsa satışı

Mamak Belediye Başkanlığı Üreğil ve Küçük Kayaş'ta yer alan 3 arsayı 25 Kasım'da satışa çıkarıyor. Toplam bedelleri 1 milyon 299 bin 950 TL olarak belirlendi.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı başladı! 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı yapacağını duyurdu. Buna göre 48 şehirde 1.140 arsayı ödeme kolaylıkları ile satışa sunan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, başvuruların başladığını açıkladı. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı hangi illerde arsa satışı yapacak ve şartlar neler?

İki ilde 37 arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanlarına göre iki ilde toplam 37 arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihale ilanları...

Yatırımcılar dikkat! 3 ilde 6 arsa satılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanlarına göre üç ilde 6 arsa arsa satılacak. İşte söz konusu ihaleler ile ilgili detaylar...

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Bursa’da imarlı 24 arsa satılacak! Arsaların fiyatları belli oldu!

Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan tam 24 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların depolama alanı olarak kullanıldığı ve 24 Kasım’da kapalı teklif usulüyle satılacağı öğrenildi.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

O ildeki 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Metrekare fiyatları 2 bin TL!

S.S. Karaman Esnaf Ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki Karaman Kırbağı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir'de 17 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara son dakika fırsatı! 

İzmir Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Dikili ilçesi, Katıralanı Mahallesi'nde yer alan 17 adet arsa satılıyor. Peki İzmir Dikili'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Üreğil arsa satışı Haberi

Üreğil arsa satışı

Mamak Belediye Başkanlığı Üreğil ve Küçük Kayaş'ta yer alan 3 arsayı satışa çıkarıyor. Toplam bedelleri 1 milyon 299 bin 950 TL olarak belirlendi. 


İhaleleri 25 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00 ile 10.10 arasında açık teklif usulü ile Belediye Merkez Binası'nda Encümen salonunda, Encümen huzurunda yapılacak. 


İHALE İLANI:


PARSEL SATIŞI BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 4460


T.C


MAMAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


İLAN METNİ


1 Belediyemiz sınırları içerisinde Üreğil ve Küçük Kayaş Mahallelerindeki 3 adet Parselin , 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun "Açık Teklif Usulü" ile 25.11.2014 tarihinde Salı günü Belediyemiz Merkez binası içerisinde bulunan Encümen salonunda, Encümen huzurunda ihale edilerek satılacaktır.


2 Arsanın konumu, alanı, tahmin edilen bedeli .Geçici teminat miktarı, İhale tarihi ve saati aşağıda belirtilmiştir.


3 Arsa satışı ile ilgili olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere...