01 / 05 / 2024

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı başladı! 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı başladı! 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı yapacağını duyurdu. Buna göre 48 şehirde 1.140 arsayı ödeme kolaylıkları ile satışa sunan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, başvuruların başladığını açıkladı. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı hangi illerde arsa satışı yapacak ve şartlar neler?



Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 314'ü Samsun'da olmak üzere 48 ilde toplamda 1.140 arsayı satışa çıkardı. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı başvuru sürecinin başladığını da duyurmuş oldu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI ARSA SATIŞI YAPACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 48 şehirde 1.140 muhtelif arsayı satılığa çıkardığını açıkladı. Buna göre, arsalar yüzde 25'i peşin 24 ay vadeyle açık artırım usulü ile satılınacak olup peşin ödemede yüzde 20 indirim imkanı sunacak.

ARSA SATIŞLARI 24 NİSAN'DA BAŞLAYACAK

sabah.com.tr'de yer alan habere göre; Arsa satışı olacak olan iller, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Samsun, Sakarya, Tekirdağ, Edirne, Eskişehir, Çanakkale, Balıkesir, Antalya, Konya, Mersin, Mardin, Afyonkarahisar, Denizli, Kırklareli, Kırşehir, Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Düzce, Gaziantep, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat'ta farklı metrekarelerdeki 1.140 arsa 24 Nisan 2024'te başlayacak ve açık artırma sistemi ile satışa sunulacak.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı başladı! 

SAMSUN'DA 30 NİSAN'DA İHALE YAPILACAK

Öte yandan, Samsun'un 19 Mayıs, Alaçam, Atakum, Bafra, Havza ve Tekkeköy ilçelerinde yer alan arsaların teklif alımı da 30 Nisan Salı günü yapılacağı kaydedildi.

47 İLDEKİ ARSALARIN AÇIK ARTIRMASI 26 NİSAN'A KADAR DEVAM EDECEK

Öte yandan, Ankara, Konya, Mersin, Mardin, Balıkesir illerindeki arsalar için 24 Nisan Çarşamba günü; Afyonkarahisar, Antalya, Denizli, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kırşehir illerindeki arsalar için de 25 Nisan Perşembe günü; Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat illerindeki arsalar için 26 Nisan Cuma günü teklif alımı olacak.

Ankara Sincan'a TOKİ'den 994 konutluk dev proje! Proje hazırlandı! Geri sayım başladı!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm vatandaşın lehine olacak! Bu mahallelere müjde geldi: Akıllı dönüşüm başlıyor!

Depremde yatay mimari yapıları korumaz! Yıkılmayan binalar için zemine uygun bina tasarımı gerek!

İstanbul'da son dakika kentsel dönüşüm: Yıkılan binanın yan apartmanın duvarı yok!


 


Geri Dön