02 / 05 / 2024

üreğil satılık gayrimenkul

üreğil satılık gayrimenkul

Mamak Belediye Başkanlığı Ankara Üreğil 'de yer alan emsalli konut alanı imarlı arsayı satışa çıkarıyor. İhale 6 şubat 2014 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek...

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Hatay Antakya'da 58.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 447 parsel nolu 23 bin metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkulü toplam  58 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satılık!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satılık daire teslimlerinin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 7 bloktan oluşan proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde inşa edilecek.

Doğa City Natura Gayrimenkul satılık!

Konum bilgisine göre şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunan projede toplam 1.500 adet daire bulunuyor. Doğa City Natura Gayrimenkul satılık daire tipleri 3+1 olarak dizayn edildi.

Bahçelievler'de 3 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 600 bin TL!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi'nde yer alan 3 adet satılık gayrimenkul Bakırköy İcra Dairesi tarafından 7 Nisan 2015 günü saat 09:10 ile 09:20 arasında ihale ediliyor.

İstanbul'da satılık gayrimenkul: 1 milyon 218 bin 498 TL!

İstanbul İli Ümraniye İlçesi' nde yer alan satılık gayrimenkulun toplam bedeli 1 milyon 217 bin 498 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulun satışı açık artırma suretiyle 25 Haziran saat 14:00'de yapılacak.

üreğil satılık gayrimenkul Haberi

üreğil satılık gayrimenkul


Ankara Üreğil 'de yer alan emsalli konut alanı imarlı arsanın muhammen bedeli 3 milyon 413 bin lira, geçici teminat bedeli 102 bin 390 lira olarak belirlendi. İhale 6 şubat 2014 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için