05 / 05 / 2024

urfa çocuk kütüphanesi

urfa çocuk kütüphanesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüp Peygamber makamının bulunduğu alanın karşısında yapımını tamamladığı çocuk kütüphanesinin açılışını kısa bir süre sonra gerçekleştirecek.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatı kaç TL? 6 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Kız çocukları için alınabilecek en değerli hediyeler arasında yer alan altın çocuk küpelerinin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatı kaç TL? 6 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Fatih'te Karagümrük Kütüphanesi hizmete açıldı!

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 sonunda tamamlanacak!

Yapımına 2019 yılında başlanan İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 yılı sonunda tamamlanacak...

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

urfa çocuk kütüphanesi Haberi

urfa çocuk kütüphanesi


Şanlıurfa'da okuma alışkanlığının artırılmasına yönelik eğitim çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüp Peygamber makamının bulunduğu alanın karşısında yapımını tamamladığı çocuk kütüphanesinin açılışını kısa bir süre sonra gerçekleştirecek.


Daha önce Turgut Özal Parkında çocuk kütüphanesi hizmetini sunan Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu çalışmayla Eyyübiyeli mahalle sakinlerinin takdirini topladı.


Dünya klasiklerinden Türk edebiyatı klasiklerine, güncel yazarların eserlerinden çocuk kitaplarına kadar geniş bir yelpazeye ulaşma imkanı sunan modern kütüphanede, öğrencilerin sanal ortamda araştırma yapmalarına olanak sağlayacak bilgisayarlar da yer alacak.


Çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden mahalle sakinleri, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin çocuklarımız için gerçekleştirdiği bu yatırımından dolayı minnettarız. Çocuklarımız boş vakitlerinde gelip kütüphaneden yararlanacak. Boş vakitlerini değerlendirmelerinin çocuklarımız okuma alışkanlığını kazanmış olacak" diye konuştu.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin örnek çalışmaları arasında yer alan, çocuk kütüphanesi önümüzdeki günlerde hizmete...