19 / 05 / 2024

urfa haliliye tapu dağıtımı

urfa haliliye tapu dağıtımı

Şanlıurfa Haliliye Süleymaniye mahallesinde bulunan evlerin tapu verme programında açıklamalar yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Bugün bir bölgede bunu gerçekleştirdik.Tapu sahiplerine hayırlı olsun" diye konuştu.

Şanlıurfa'daki hasarlı binalar için uyarı: Artçı depremlerde çökebilirler!

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Malatya depremi dikkatleri Şanlıurfa'daki binalara çevirdi. Yaya ve araç trafiğine açık Haliliye’de bulunan hasarlı binaların çökmesinden endişe duyuluyor. 

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Belediye taksitle 3 arsa satacak! Bu ildeki konut imarlı arsaları kaçırmayın!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Haliliye'de yer alan konut imarlı arsayı 6 taksitle satışa çıkardı.

O ilde yüzde 40 peşin, kalanı 3 taksit fırsatıyla 3 arsa satılıyor! Arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın! 

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa ili, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı yüzde 40 peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? 

Belediye 3 taksitle iki arsa satacak! Konut imarlı arsa arayanlar aman dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Haliliye'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 3 taksit yapılıyor.

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da 3 taksitle 2 gayrimenkul satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü ve Haliliye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenlere müjde! Şanlıurfa Haliliye'de 3 taksitle satılık 4 arsa! 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Karaköprü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 3 taksitle satıyor. Arsaların fiyatları 3 milyon 501 bin TL'den başlıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 46.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 837 bin 133 TL bedelle satışa çıkardı.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

urfa haliliye tapu dağıtımı Haberi

urfa haliliye tapu dağıtımı


Şanlıurfa Haliliye Süleymaniye mahallesinde yer alan evlerin tapu töreni gerçekleşti. Süleymaniye mahallesinde gerçekleştirilen tapu dağıtım programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin yanı sıra Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç, Mahalle muhtarı ve hak sahipleri hazır bulundu.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi konuyla ilgili olarak, "30 yıldır süregelen önemli bir sorunu bugün çözüyoruz. Mülkiyet sorununu ortadan kaldırmak için adım atan Mehmet Kızgınyürek'e teşekkür ediyorum. Bu evlerde ikamet edenleri mutlu etmiştir. Hakkı teslim etmiştir. Bu çalışmalar esnasında imar planlarını uygun hale getirmek için Emlak ve İstimlak daire Başkanlığımız, İmar Daire Başkanlığımız ve Haliliye Belediye Başkanlığımız birlikte çalıştılar. Bugün 130 evin tapusunu veriyoruz. Mülkiyet sorunları çözüldükten sonra gerekli alt yapı hizmetlerine daha kolay kavuşuyor. Devlet arazileri...