30 / 04 / 2024

ürgün proje çalışmaları

ürgün proje çalışmaları

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, ilçelerini modern bir dünya kenti haline dönüştürme hedefleri kapsamında önemli yatırımlara imza attıklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kayseri Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje ile ilçedeki konutlar depreme dayanıklı hale getiriliyor.

Rize Hemşin'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Hemşin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 12 bloktan 8'inin tamamlandığını söyledi.

Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmeli!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, özellikle büyük şehirlerde yapılacak olan planlamalar dâhilinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini söyledi. 

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

İzmir Karabağlar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik şikayetler mecliste konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde hayata geçirilen 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmalarında inşatlar hızla yükseliyor.

Kocasinan'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek olacak!

Yenilikçi Çözüm, Proje ve Sosyal Odaklı’ belediyecilik anlayışıyla Kayseri’de yaşayanların yaşam kalitesini yükselttiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bursa'nın 1/100 binlik planına yönelik bir çalışma yapılıp yapılmadığına, şehirdeki fay hatlarının tespitine ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'deki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Erzurum Şehitler'de dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamı kamulaştırılan Şehitler Mahallesi'nde sadece 10 ev kaldı. Erzurum Şehitler Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

Diyarbakır Sur'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Diyarbakır’ın Sur ilçe Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan, Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Kartal'de Deprem ve Yerinde Dönüşüm çalışmaları başladı!

Kartal'da "Deprem ve Yerinde Dönüşüm" çalışmaları kapsamında yıkım töreni gerçekleşti.

Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Adana Bölge Gazetesi köşe yazarı olan Uğur Başaran bugünkü yazısında Adana'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi. İşte o haber...

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

ürgün proje çalışmaları Haberi

ürgün proje çalışmaları

İlçelerinin 20 bin yerleşik nüfusuna karşın yaz aylarında 50 —60 binlere ulaştıklarını anlatan Yıldız, Kapadokya bölgesinin parlayan yıldızı Ürgüp' ü yaşanabilir modern bir dünya kenti haline dönüştürmeyi hedefleyen büyük yatırımlar yaptıklarını anlattı. 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız " Başbakanlık SUKAP projesi kapsamında ilçenin 50 yıllık su sorununu çözdük, 120 Km yeni hat çekilerek 1 2.500 abonenin bağlantıları tamamlayarak, tüm değerleri dünya standardında suyu halkımıza sunduk" dedi. 

Yıldız, " Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın konut ihtiyacına yönelik başlattığımız konut projesi, TOKİ' nin modern ve yöresel mimari ilk örnek projesi olarak ilçemizde uygulandı. 2 etap halinde 3 katlı olarak inşa edilen 923 konutun 518' i teslim edildi, 405 tanesi ise önümüzdeki aylarda teslim edilmesi planlanmaktadır. Bu proje ile göç vermeyen...