07 / 05 / 2024

Ürgüp istinat duvarı

Ürgüp istinat duvarı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 2 işçinin ölümü, 1 işçinin de yaralanmasıyla sonuçlanan göçük olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan zanlılar, tutuklanarak Ürgüp Kapalı Cezaevine konuldu...

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Başakşehir'de istinat duvarı çökmesi ile ilgili inceleme başlatıldı!

Kayaşehir’de bir sitenin istinat duvarı çöktü. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, olayla ilgili gerekli çalışmaların süratle gerçekleştirildiğini söyledi.

Başakşehir’de istinat duvarı çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

İstanbul Başakşehir'de yer alan sitenin istinat duvarı çöktü. Göçük altındaki 1 kişi yaralı olarak kurtarılırken, bir kişinin de cansız bedenine ulaşıldı.  

Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti için tutuklama kararı!

İstanbul Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti Serdar İ. için tutuklama kararı verildi.

Ferdi Tayfur’a ‘istinat duvarı’ davası!

Aksu Grup Gıda şirketi, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un Sarıyer’deki villasının eskiyen istinat duvarını yeniletip ücretini ödemediğini iddia edip, dava açtı.

Bursa'da bina yerine istinat duvarı ruhsatıyla dolandırıcılık iddiası!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde, düşük peşinat ve faizsiz taksitlerle toplu konut inşa edeceği taahhüdünde bulunan firmaya ödeme yaptıklarını  ancak araziye sadece istinat duvarı ruhsatı alınarak mağdur edildiklerini söylediler. 

Sarıyer'de istinat duvarı çöktü! 5 ev tahliye edildi!

Sarıyer’de toprağın kayması sonucunda istinat duvarı bir evin üzerine çöktü. Çökme tehlikesi bulunan 5 ev tahliye edildi.

Nidapark İstinye'nin istinat duvarı çöktü!

Sarıyer'de hayata geçirilen Nidapark İstinye projesinin istinat duvarı, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü...

Çorum'da küçük sanayi sitesinin istinat duvarı çöktü!

Çorum'da küçük sanayinin etrafında bulunan istinat duvarı çöktü. Olay sonucunda ölen ya da yaralanan olmadığı açıklandı.

Tokat'ta sitenin istinat duvarı çöktü!

Tokat'ta bir mahallede sitenin istinat duvarı çöktü. Belediye ekipleri tarafından toprağın kaldırılması ve çöken alanın onarılması için çalışma başlattı.

Eyüpsultan Devlet Hastanesi'nin istinat duvarı yıkıldı!

Eyüpsultan Devlet Hastanesinin arka bahçesinde bulunan istinat duvarı yıkıldı. Hastanede hizmetler geçici olarak durduruldu.

Beykoz'da istinat duvarı evin üzerine yıkıldı!

Beykoz’da yoğun yağış nedeniyle toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucu istinat duvarı evin üzerine yıkıldı. 

Zekeriyaköy'de 5 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

Sarıyer'in Zekeriyaköy Mahallesi'nde 5 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Olay soncunda bir ev hasar gördü.

Ürgüp istinat duvarı Haberi

Ürgüp istinat duvarı

Duayeri Mahallesi Fabrika Caddesi'ndeki bir iş hanının inşaatında yapılan istinat duvarının çökmesinin ardından inşaat firmasının işletmecisi Kadim T. ile taşeron firmanın sahibi Erdal T, Ürgüp Cumhuriyet Başsavclığının talimatıyla gözaltına alındı.


Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan zanlılar, tutuklanarak Ürgüp Kapalı Cezaevine konuldu. 


Ürgüp ilçesinde, 27 Temmuz Cumartesi günü bir iş hanının inşaatında yapılan istinat duvarının çökmesi sonucu işçilerden Mehmet Karasu (30) ve Kenan Toy (32) olay yerinde hayatını kaybetmiş, Halil Doğan (47) ise...