07 / 07 / 2024

Ürgüp okul inşaatı

Ürgüp okul inşaatı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp İlçesinde hayata geçirilecek olan okul için belirlenen arsada incelemeler yaptı. 

İnşaat sektöründeki denetim ihlali tehlike saçıyor! Kontrol şart!

İnşaat sektöründe denetim ihlali tehlike saçmaya devam ediyor. Kütahya'da bir okul inşaatında beton dökülürken çökme meydana geldi. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından videoyu paylaşarak değerlendirmelerde bulundu.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Yelörgü Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelörgü Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Salman Yelörgü tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yıldırım Onur Polat, Sezai Polat tarafından kuruldu.

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürbey Aydemir ve Rıfat Kısar ortaklığında kuruldu.

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alsalti, Ahmad Ghassan Altınawı, Husseın Mohamme Al-Aswadı ve Mahmoud Saeed ortaklığında kuruldu.

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

TOBB'un Ürgüp'te inşa edeceği okulun temeli atıldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ürgüp'te inşa edilecek okulun temel atma töreni gerçekleşti.

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Ürgüp okul inşaatı Haberi

Ürgüp okul inşaatı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp İlçesinde hayata geçirilecek olan okul için belirlenen arsada incelemede bulundu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Ürgüp merkezinde yapılması planlanan ve okul için belirlenen arsada incelemeler yapan Vali İlhami Aktaş’a, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkan Vekili Mustafa Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın eşlik etti.

Arazi üzerinde incelemelerine devam eden ve arsa ile ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Aktaş, eğitim öğretim faaliyetlerin öncelikli konular arasında yer aldığını ifade...