18 / 05 / 2024

ürgüp üstyapı çalışmaları

ürgüp üstyapı çalışmaları

Ürgüp Belediyesi'nin 4 yıl önce başladığı ve belediye tarihinin en büyük alt yapı yatırımlarının yapıldığı Ürgüp'te İçme suyu, kanalizasyon ve doğalgazı tamamlanan noktalarda yapmayı taahhüt ettiği üst yapı çalışmalarına başlandı.

Karadeniz'de bulunan doğal gaz taşıma çalışmalarında yeni safha

Karadeniz'de bulunan doğal gazın Türkiye'de hizmete alınmasına ilişkin çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İlk gazın 1 yıl sonra vandan açılması bekleniyor. Bölgeden çıkarılan doğal gaz ilk olarak günlük 10 milyon metreküp şeklinde tüketiciye ulaşacak ve kademeli olarak artacak.

İstanbul'da deprem çalışmaları tam gaz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal konutlara ve deprem çalışmalarına ilişkin önemli yol kat edildiğini belirtti. "2 bine yakın sosyal konutu tamamlayıp anahtarlarını hak sahiplerine teslim ettik" diyen Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yürütülen deprem çalışmalarını da paylaştı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Rasulayn Hastanesi'nde başlatılan onarım çalışmaları tamamlandı!

Barış Pınarı Harekatı ile terörden arındırılan Rasulayn'da YPG/PKK'nın büyük zarar verdiği Rasulayn Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından onarım çalışmalarından sonra yataklı servisleriyle hizmete açıldı.

İstanbul Arkeoloji Müzelerinde çalışmalar Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul Arkeoloji Müzelerinde inceleme yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bazı çalışmaların devam ettiğine değinerek, "İnşallah hazirana kadar aşamalı bir şekilde tamamlanıp haziran ayında gerçek bir açılış yapılacak" dedi.

TİKA gönüllüleri Makedonya'da restorasyon çalışmalarına katıldı! 

TİKA tarafından düzenlenen 2019 Tecrübe Paylaşım Programı kapsamında Makedonya'da bulunan gönüllüler, TİKA'nın Üsküp'te restorasyonu süren Sultan Murat ile Alaca camilerindeki çalışmaları inceledi. 

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yenileme çalışmaları başladı!

TOKİ, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında, ilk önce arazide arkeolojik kazı yapılacak. 

Eyüp Baharyaka'da inşaat çalışmaları başladı!

Eyüp Baharyaka projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede ön talep avantajlarıyla daire sahibi olmak için son gün 15 Ağustos olarak açıklandı. 

TOKİ Nevşehir Ürgüp başvuruları!

TOKİ Nevşehir Ürgüp başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1 adet daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek. 

Şırnak'ta dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Terör örgütü PKK'nın tahrip ettiği Şırnak'ın yeniden imarı için devlet tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bölgede belediyenin yaptığı hizmetlerle kentte dönüşüm yaşanıyor. 

Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bursa'nın 1/100 binlik planına yönelik bir çalışma yapılıp yapılmadığına, şehirdeki fay hatlarının tespitine ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

ürgüp üstyapı çalışmaları Haberi

ürgüp üstyapı çalışmaları


Ürgüp Belediyesi'nin 4 yıl önce başladığı ve belediye tarihinin en büyük alt yapı yatırımlarının yapıldığı Ürgüp'te İçme suyu, kanalizasyon ve doğalgazı tamamlanan noktalarda yapmayı taahhüt ettiği üst yapı çalışmalarına başlandı.

Havaların ısınması ile tüm altyapı hizmetleri tamamlanan ve Ürgüp'ün Avanos güzergahından ilk noktası olan Elit sitesinin bulunduğu 630, 632, 634, 636 ve 638. sokakların bulunduğu noktalarda müteahhit firma tarafından kilitli parke kazıma işlemlerine başlandı.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Ürgüp'te altyapısı tamamlanan noktalar süpürülerek gelinmeye bugün itibarıyla başlıyor, Ürgüp'ün altyapısına başlarken dediğimiz gibi, bir bismillah da üst yapı için diyoruz." dedi.

Çalışmalar kapsamında adı geçen sokaklardaki kilitli parkeler kazınarak yeniden tertemiz hale getirilecek, örnek bir çalışma yapılacak. Altyapısı tamamlanan diğer sokaklar da yollar, havanın durumuna göre tertemiz hale getirilerek 2023 vizyonuna uygun...