01 / 05 / 2024

Urla Balıklıovada kaç ev yıkıldı

Urla Balıklıovada kaç ev yıkıldı

İzmir Urla’nın Balıklıova Mahallesi’ndeki yirmişer metrekarelik 74 ev yıkıldı. Urla Belediyesi, davalık olan yapıları, yürütmenin durdurulması kararı olmamasının oluşturduğu imkan ile yıkım hakkındaki yargı sürecinin tamamlanmasını beklemeden yıktı.

Ankara'da metrekaresi 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı 7 adet arsa satılıyor!

Ankara Altındağ'da yer alan 7 adet imarlı arsa 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki ihalesi ne zaman? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

Silivri'de 7 adet arsa satılıyor! Megakentte büyük fırsat! 

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'deki 7 adet arsayı satıyor. Peki Silivri'de satışı yapılacak arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

3 ildeki 5 arsa 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor! 

Tokat, Ankara ve Kırklareli illerinde yer alan 5 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sincan'da 29 adet gayrimenkul 3.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Ankara Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesinde yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkıyor. Peki Ankara Sincan'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Kocaeli'deki 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare;? Fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Vakıflar, o ildeki 3 adet konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat! 

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erciyesevler Mahallesinde yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki Kayseri Kocasinan'da satışı yapılacak konutların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatlar ne kadar? 

Başkentte 30 adet sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar bu tarihe dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesinde yer alan 30 adet küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşın'daki arsaları fiyatları ne kadar, büyüklükleri kaç metrekare? 

A101'den bomba indirim! Papia 8'li kağıt havlu 59 TL'ye, çiçek balı 52 TL'ye düştü! A101 online aktüel ürünler kataloğu

A101 indirmli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. A101'de bu hafta 10 TL üzeri alışveriş yapanlar, Papia 8'li kağıt havluyu 59 TL'ye, çiçek balını 52 TL'ye alacak.

Koru Vip Villaları'nda teslimler ilkbaharda!

Koru Vip Villaları projesinde teslimler ilkbaharda yapılacak. Peki Koru Vip Villaları'nda evlerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Şanlıurfa Halfeti'de 6 adet arsa satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Şanlıurfa Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili merak edilenler...

Urla Balıklıovada kaç ev yıkıldı Haberi

Urla Balıklıovada kaç ev yıkıldı

İzmir Urla’nın Balıklıova Mahallesi’ndeki yirmişer metrekarelik 74 ev yıkıldı. Urla Belediyesi, davalık olan yapıları, yürütmenin durdurulması kararı olmamasının oluşturduğu imkan ile yıkım hakkındaki yargı sürecinin tamamlanmasını beklemeden yıktı.


Yıkım esnasında üç vatandaş kelepçelenerek jandarma aracının içinde işlemler bitene kadar gözetim altında tutuldu. Bu arada Balıklıova yaşayanlarının ikiye bölündüğü ortaya çıktı.


Muhtar Akın Yılmaz ve beraberindeki grup, yıkım günü alana gelerek, evleri yıkılan insanlara tepki gösterdi, belediye başkanı Sibel Uyar’a ve yıkıma destek verdi. Belediye başkanını ve yıkımı alkışlayan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yakın arkadaşı olan AKP’li İşadamı Latif Topbaş tarafından Hacılar Koyu’nda yaptırılan ve Danıştay’ın yıkım kararını onayladığı kaçak villaların niçin yıkılmadığı hakkında ise yorum yapmak...