02 / 05 / 2024

Urla Balıkovada evler yıkılıyor mu

Urla Balıkovada evler yıkılıyor mu

İzmir'in Urla ilçesinden gelen aileler, CHP'li belediye tarafından mahkeme kararı olmadan evlerinin yıkıldığı iddiasıyla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin önünde protesto gösterisi yaptı.

Balıkesir'de deprem bölgesinde hasar tespit ediliyor!

Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde yaşanan 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından hasar tespit çalışmaları sürüyor. Akçaköy'de hasar gören evler tahliye edilecek.

Küba'da kiralık evler ikiye ayrılıyor!

Dünyada en çok görülmek istenen ülke olan Küba'da evler ikiye ayrılıyor. Ülkede konutların bir kısmı sadece Kübalılara kiralanabilirken, bir kısmının yabancılara kiralanmasının onayı verilmiş...

Balıkesir'de tapusuz evlerin satış ihalesi iptal!

Balıkesir'deki 16 mahallede köylülerin, yaşadıkları evler ve araziler tapusuz olduğu gerekçesiyle Hazine tarafından satışa çıkarıldı. Köylüler imza kampanyası düzenleyerek satış ihalesi kararını iptal ettirdiler. 

Mutlu Evler Türkiye kampanyası 2017!

Sur Yapı 2017’nin ilk 6 ayında “Olur Olur Bal Gibi Olur” ve “Aynen Öyle” kampanyalarından sonra yeni bir kampanya daha başlattı. İşte Mutlu Evler Türkiye kampanyası 2017 detayları...

Balıkesir Edincik Evleri restore edilecek!

Balıkesir Edincik'in tarihi evlerinin restore edilmesi için ilk adım atıldı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyeleriyle birlikte Edincik'te restore edilmesi planlanan tarihi evler gezildi.

Balıkesir Hacı İlbey Mahallesi dönüşümle yenileniyor!

1000 hanede yaklaşık 2 bin seçmenin yaşadığı Balıkesir’in en eski mahallelerinden biri, ayrıca muhtarlığının internet sitesi de olan, Hacı İlbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz'e göre, mahallenin en büyük sorunlarının başında, mahallede bulunan eski evler...

İzmir Urla'da rekreasyon çalışmaları başladı!

İzmir’in Urla ilçesinde, Balıklıova Mahallesinde yapılması planlanan rekreasyon çalışmaları başladı. 17 dönüm alanda yapılacak olan rekreasyon alanı, Balıklıova’da yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacak.

Balıkesir Bandırma'da tarihi evler restore ediliyor!

Bandırma ilçesine bağlı Edincik Mahallesi'ndeki tarihi evler yeniden restore ediliyor. Restorasyon, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kent Mimarisi Bölümü tarafından gerçekleştirilecek.

Kemal Kılıçdaroğlu Urla Balıklıova mağdurları ile görüştü!

Urla’daki kaçak villa skandalına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu el koydu. Bir dizi temaslarda bulunmak için İzmir’e giden Kılıçdaroğlu, Urla Belediyesi'nin evlerini yıktığı Balıklıova mağdurlarının temsilcileriyle görüştü.

Urla Balıkova'daki yıkım Balgat'ta protesto edildi!

İzmir'in Urla ilçesinden gelen aileler, CHP'li belediye tarafından mahkeme kararı olmadan evlerinin yıkıldığı iddiasıyla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin önünde protesto gösterisi yaptı.

İzmir Urla'da kaçak yapıların yıkımı hızlandı!

İzmir'in Urla ilçesinin Balıklıova mahallesinde, Kıyı Kanununa aykırı olduğu gerekçesiyle kaçak yapıların yıkımı sürerken, mahalle halkı, bölgeyi ikiye bölen barınakların yıkımına destek çıktı.

Urla Balıklıova'da 74 evin yıkımı gerçekleşti!

İzmir Urla’nın Balıklıova Mahallesi’ndeki yirmişer metrekarelik 74 ev yıkıldı. Urla Belediyesi, davalık olan yapıları, yürütmenin durdurulması kararı olmamasının oluşturduğu imkan ile yıkım hakkındaki yargı sürecinin tamamlanmasını beklemeden yıktı.

Urla Balıklıova'da yıkım gerginliği!

İzmir Urla’ya bağlı Balıklıova Mahallesi’nde yıkım gerginliği yaşandı. Vatandaş kaçak villalardan önce kendi evlerinin yıkılmaya çalışılmasına isyan etti.

Urla Balıkovada evler yıkılıyor mu Haberi

Urla Balıkovada evler yıkılıyor mu

İzmir'in Urla ilçesi Balıklıova Mahallesi'nden gelen vatandaşlar, belediye tarafından mahkeme kararı olmadan evlerinin yıkıldığı iddiasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Balgat'taki evinin önünde protesto gösterisi düzenledi.


Kılıçdaroğlu'nun oturduğu binanın karşısındaki parkta toplanan aileler, evlerinin yıkılmasını protesto için çeşitli pankartlar açtı. 


Tepkilerini dile getiren bazı protestocular, "Tek bir vatandaşı aç olursa, tek bir vatandaşı gözü yaşlı yatağa girerse Kılıçdaroğlu'nun içi sızlıyordu. Şimdi nerede Kılıçdaroğlu? Biz Kılıçdaroğlu'na oy verdiğimiz için gavur olduk, böyle ortada bırakılmak içinmiş" diye bağırdı. 


Evleri yıkılan vatandaşlar adına basın açıklaması yapan Yusuf Altun, "15 gün önce evim var" diyen 74 ailenin, bugün sokaklarda yattığını söyledi. 


Altun, "CHP'li Urla Belediye Başkanı, 74 yoksul ailenin evlerini başlarına yıkmıştır. Merhamet duygusundan uzak olanlar, bu yoksul 74 ailenin evlerini yıkıp, eşyalarını dışarı atmakta bir an...