04 / 05 / 2024

urla dg kafe için yıkım kararı mı çıktı

urla dg kafe için yıkım kararı mı çıktı

Urla Belediye Başkanı CHP’li Sibel Uyar’ın sahibi olduğu D&G Cafe hakkında 2009 yılında yıkım kararı alındığı ortaya çıktı. İşletmeye para cezası kesildi. Ancak karar 7 yıldır uygulanmayı bekliyor.

Canik'teki Engelsiz Kafe'de sona gelindi!

Belediye Başkanı Osman Genç, kentsel dönüşüm projesi alanı içerisinde yer alan 3 bin metrekare alanda Engelsiz Kafe'nin yakın zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi.

Urla villalarına mimarlar itiraz etti!

Urla'nın Zeytineli Köyü Hacılar Koyu'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen villların kaçak yapıldığı iddialarıyla başlayan ardından 3'ncü derece SİT alanına dönüşmesiyle yargıya taşınan kriz büyüdü.

Davut Güloğlu DG Yapı İnşaat şirketi kurdu!

ŞARKICI Davut Güloğlu, müzik sektöründen kazandığı parayla inşaat şirketi kurdu. Oğlu Cengizhan ile ortak DG Yapı İnşaat adlı bir şirket kuran Güloğlu, eski yapıları yıkıp kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniliyor.

Urla'ya RES geliyor!

Urla Rüzgar Enerji Santralı'nın 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planlarını onayladı. Urla'da Sineklidağ-Çıtlıkdağ Mevkiinde RESİYTE Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılacak.

Urla Rüzgar Enerji Santrali imar planı yarın askıda!

İzmir Urla İlçesi “Urla Rüzgar Enerji Santrali” 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planları yarın askıya çıkıyor...

Urla Sefaköy Villaları teslim tarihi!

7 adet akıllı sistemle donatılan evden oluşan Urla Sefaköy Villaları toplam 170 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. Proje İzmir İl'i Urla İlçe' sinde yükseliyor. İşte Urla Sefaköy Villaları teslim tarihi...

Urla Sefaköy Villaları fiyat bilgisi!

Toplam 170 bin metrekare arazi üzerinde yer alan Urla Sefaköy Villaları projesi İzmir İl'i Urla İlçe' sinde yükseliyor. Projedeki villalar akıllı ev sistemiyle donatıldı. İşte Urla Sefaköy Villaları fiyat bilgisi..

Urla Sefaköy Villaları'nda teslimler 2015 Kasım'da gerçekleşecek!

Hak İnşaat tarafından hayata geçirilen Urla Sefaköy Villaları projesi 170 bin metrekare arazi üzerinde yer alıyor. Urla Sefaköy Villaları' nda teslimler 2015 Kasım' da gerçekleşecek.

Urla Sefaköy Villaları Hak İnşaat imzasıyla yükseliyor!

İnşaat sektörünün köklü firmalarından biri olan Hak İnşaat, Kent Buca Evleri'nin ardından Urla Sefaköy villaları ile önemli bir projeye daha imza atıyor..

2. Bayezid Hamamı'nın külhan girişine kafe yapıldı!

İstanbul Beyazıt'ta 15. yüzyılda inşa edilen ve önemli Osmanlı hamamlarından olan 2.Bayezid Hamamı'nın hamamların altında ısıtmak için büyükçe bir kazanın olduğu ve külhan olarak adlandırılan bölümün girişine kafe yapıldı.

Urla Villaları sorunu Meclis'e taşındı!

CHP izmir milletvekili Erdal Aksünger, Urla'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da iki adet villasının bulunduğu iddia edilen yerle ilgili. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın imar planlarında değişiklik yapmasını meclise taşıdı.

Urla Villaları imar planına iptal davası!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, İzmir'in Urla İlçcsi'ndcki, Cumhurbaşkanı Recep Tayvip Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen villaların olduğu Urla Villaları'nı kapsayan imar planlarının iptali için dava açacaklarını söyledi.

Urla Villaları'nın imar planına iptal davası açılıyor!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, İzmir'in Urla İlçcsi'ndeki, Cumhurbaşkanı Recep Tayvip Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen villaların olduğu Urla Villaları'nı kapsayan imar planlarının iptali için dava açacaklarını söyledi.

urla dg kafe için yıkım kararı mı çıktı Haberi

urla dg kafe için yıkım kararı mı çıktı

İzmir Urla’daki ‘kaçak yapı’ tartışması yeni bir boyut kazandı. Urla’daki kaçak yapılar ilk olarak 31 Aralık 2015’teki Danıştay kararıyla gündeme geldi. Danıştay, AKP’ye yakın işadamı Latif Topbaş’a ait olan ve 17-25 Aralık yolsuzluk tapeleriyle gündeme gelen Hacılar Koyu’ndaki villalar için ‘kaçak’ dedi. Yıkım kararı verdi. Ancak bu karar uygulanmadı.


DANIŞTAY’IN YIKIM KARARINI DİNLEMEDİ


Belediye, 22 Ocak’ta ise yargı süreci devam ederken Balıklıova’da yoksul ailelerin kaldığı 74 evi yerle bir etti. Urla’da 7 bine yakın kaçak yapı olduğu öğrenildi. O yapılardan birinin de Belediye Başkanı Sibel Uyar’a ait olduğu anlaşıldı.


2009’DA YIKIM KARARI


İzmir’in Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın eski adı Nebioğlu Cafe, şimdiki adı ise D&G Cafe olan işyeri, Çeşmealtı Mahallesi’nde bulunuyor. Sibel Uyar’ın işyeri ile ilgili, 2009’da yıkım kararı aldığı öğrenildi. Başkan Uyar’ın izinsiz yaptığı...