16 / 05 / 2024

Urla ihaleleri

Urla ihaleleri

İzmir Urla Güzelbahçe'de yer alan 7 bin 532 metrekare alanlı ev ve sebze bahçesi 1 milyon 854 bin liraya satılıyor. Gayrimenkulün satışı 16 Ocak 2014 günü saat 14.00'te yapılacak.

Urla Kum Denizi projesi 6.5 milyon TL'ye mal olacak!

İzmir Urla’ya yeni bir dokunuş daha İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6.5 milyon liralık yenileme projesiyle el attığı Urla Kum Denizi sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Başkan Kocaoğlu Urla'daki yat projesi için yargıya başvurdu!

Göztepe ve Karşıyaka için yapılacak statlara uzun süre muhalefet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Urla'daki yat limanı projesi için de yargıya başvurdu.

İzmir Urla Sefaköy vilları satışa sunuldu!

Birbirinden farklı evlerle seçkin kesime hitap ediyor. İzmir'in seçkin ailelerin ilgi gösterdiği Urla'da hayata geçirilen Sefaköy Villaları projesinin son parselindeki villalar satışa sunuldu.

Hak İnşaat Urla'da villa yapacak!

28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine kadar, sektörün her alanında faaliyet gösteren Hak İnşaat, Urla Sefaköy'de 7 villanın inşaatına başlıyor.

İzmir Urla kırsal turizm ile canlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Koleji ve Urla Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ve geçtiğimiz aylarda yoğun katılımla Urla'nın merkezinde gerçekleşen "Ev Pansiyonculuğu Kursu" bu kez Urla'nın Barbaros Köylüsüyle buluştu.

Hak İnşaat'tan Urla'ya yeni proje!

Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Kamil Bilgili, Urla Sefaköy'de çok özel 7 villa projesine başlıyoruz" dedi.

Hak İnşaat'tan Urla'ya yeni proje!

Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Kamil Bilgili, Urla Sefaköy'de çok özel 7 villa projesine başlıyoruz" dedi.

İzmir Urla Villaları için yürütmeyi durdurma kararı!

İZMİR’in Urla İlçesi Zeytineli köyünde, işadamı Mustafa Latif Topbaş’ın yaptırdığı villaların bulunduğu bölgenin SİT derecesini 1’den 3’e düşüren ve villaları kurtaran kararın yürütmesi durduruldu.

Urla villalarına yürütmeyi durdurma!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesiyle anılan kaçak ve ruhsatsız Urla villalarıyla ilgili olarak mahkeme, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü kararının yürütmesini durdurdu. İşte ayrıntılar...

Urla villaları için yürütmeyi durdurma kararı verildi!

İzmir'in Urla İlçesi Zeytineli köyünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da zaman zaman tatilini geçirdiği Urla villalarının bulunduğu alanın 3. derece SİT alanı olmasına karşı açılan davada mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Urla Villaları'na durdurma kararı!

İZMİR’in Urla İlçesi Zeytineli köyünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da zaman zaman tatilini geçirdiği Urla villalarının bulunduğu alanın 3. derece SİT alanı olmasına karşı açılan davada mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Urla caddelerini asfaltlıyor!

İzmir’in Urla ilçesindeki 75. Yıl caddesinin alt yapı ve kaldırım çalışmalarını bitiren İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfaltlama çalışmalarına da başladı.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 3. kez ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 7 Temmuz ve 30 Haziran olarak açıklanmıştı.Kurktköy-Akyazı bağlantı yolu kesim ihalesi 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri bağlantı yolu kesimi 7 Eylül 2015 tarihine ertelendi.

Urla ihaleleri Haberi

Urla ihaleleri

Urla Güzelbahçe'de 7 bin 532 metrekare alanlı ev ve sebze bahçesi satılıyor. Satış bedelinni 1 milyon 854 bin lira olarak belirlendiği projede KDV oranı yüzde 18. Gayrimenkul, Urla Satış Memurluğu tarafından satılıyor. 


Urla'da yer alan taşınmazın satışı 16 Ocak 2014 günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek.


İlanı görmek için