07 / 05 / 2024

urla Öğretmen Faik Evren Parkına ne yapılacak

urla Öğretmen Faik Evren Parkına ne yapılacak

Öğretmen Faik Evren Parkı yerine kültür merkezi inşa edilmesi için yapılan ihalenin yürütmesinin durdurulmasına yönelik dava açıldı.

İzmir Urla'ya kültür merkezi inşa edilecek!

İzmir Urla'da Öğretmen Faik Evren Parkı'na kültür merkezi inşa ediliyor. Bu kapsamda Urla Belediyesi'nin yaptığı ihalenin durdurulması için bölge halkı dava açtı. İşte o haber...

Urla'da Öğretmen Faik Evren Parkı için dava açıldı!

Öğretmen Faik Evren Parkı yerine kültür merkezi inşa edilmesi için yapılan ihalenin yürütmesinin durdurulmasına yönelik dava açıldı.

Faik Baysal Kütüphanesi açılışa hazırlanıyor!

Estetik görünümü ile dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi’nin açılışa hazırlandığını belirten Aktürk, Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Faik Baysal Kütüphanemizde çalışmalar tamamlanmak üzere, dedi.

Urla RES projesine durdurma kararı!

İzmir’in Urla ilçesine bağlı Ovacık köyünde, yapılması planlanan Rüzgâr Enerjisi Santrali (RES) için ormanlık alanda yapılan ağaç kesimine karşı köylüler protesto gösterilerine başlamıştı..

Urla'daki RES için flaş karar!

İzmir'in Urla İlçesi'ne bağlı Ovacık Köyü'nde, Rüzgar Enerjisi Santrali (RES) projesi için ormanlık alanda ağaç kesimine gidilince protestolara başlayan köylüler için Danıştay'dan, köylüleri sevindiren çifte haber geldi

Apek Üretmen İş Merkezi'nde SGK'dan 11.1 milyon TL'ye satılık 6 atölye!

SGK; Eyüp Topçular Mahallesi'ndeki Apek Üretmen İş Merkezi'ndeki 6 konfeksiyon atölyesini satışa çıkardı. Söz konusu atölyelerin toplam bedeli 11 milyon 110 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Urla'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Urla'da bulunan 105,00 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Urla İcra Dairesi tarafından 12 Şubat 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Urla villaları takipsizlik kararına itiraz!

İzmir Barosu, 25 Aralık Yolsuzluk Operasyonu fezlekelerinde de adı geçen Urla Zeytineli Köyü Hacılar Koyu'ndaki villarla ilgili verilen takipsizlik kararına itiraz etti, dava açılmasını istedi.

Urla villalarına takipsizlik kararı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaman zaman ailesiyle tatilini geçirdiği, yakın dostu Boyacı ailesine ait Urla Zeytineli Köyü Hacılar Koyu’ndaki villalarla ilgili savcılık takipsizlik kararı verdi.

Urla’ya logo yarışması!

Urla Belediyesi, ilçenin tarım, turizm, tarih ve kültür değerlerini yansıtan yeni logo için yarışma açtı. Teslim tarihi 22 Ocak olan yarışmanın birincisi halk oylamasıyla belirlenecek.

Urla'da icradan 1.3 milyon TL'ye satılık villa!

Urla İcra Dairesi; Urla'da yer alan villayı 6 Şubat 2015 tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu villanın toplam bedeli 1 milyon 324 bin 284 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut Urla Bademler değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Urla Bademler değerleme raporu yayınlandı.

İzmir’in konut yatırımında yeni gözdesi Urla!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği kapsamlı araştırmaya göre, her geçen gün gelişmeye ve değerlenmeye devam eden Urla, konut yatırımında İzmir’in yeni gözdesi oldu. İzmir’in konut yatırımında yeni gözdesi Urla.

urla Öğretmen Faik Evren Parkına ne yapılacak Haberi

urla Öğretmen Faik Evren Parkına ne yapılacak

İzmir'in Urla ilçesindeki Öğretmen Faik Evren Parkı'na kültür merkezi inşa edilmesi için yapılan ihalenin yürütmesinin durdurulmasına yönelik dava açıldı.


Çamlıçay Mahallesi'nde yaşayan Erol Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, parkın yıkılmaması için ihalenin yürütmesinin durdurulması için dava açtığını belirtti.


20 yıldır Çamlıçay Mahallesi'nde yaşadığını aktaran Güven, şöyle konuştu:

"Burayı park olarak biliyoruz. Burada bir emek harcanmış. Burada 25-30 senelik ağaçların kesilerek parkımızın yok olmasını istemiyoruz. Ben de bir Alevi vatandaş olarak burada bir kültür merkezi olmasını isterim ama burası bize küçük gelir. Yeterli değil. Belediyeye karşı davayı ben açtım ve sonuna kadar da arkasında duracağım. Buranın park olarak kalması için her şeyi yapacağım. Belediyenin de bunu böyle bilmesini istiyorum."


Hasan Kudu ise aslen Tuncelili ve Alevi olduğunu belirterek, içerisinde cemevi de olacak kültür merkezi için...