23 / 07 / 2024

urla plajları

urla plajları

Bayramı evlerinde geçiren İzmirliler, 37 dereceyi aşan sıcak havada serinlemek için şehir merkezine yakın tatil yörelerini tercih etti. Çeşme, Foça, Urla ve Seferihisar, günübirlik tatil yapmak isteyenlerin akınına uğradı...

İzmir Urla kırsal turizm ile canlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Koleji ve Urla Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ve geçtiğimiz aylarda yoğun katılımla Urla'nın merkezinde gerçekleşen "Ev Pansiyonculuğu Kursu" bu kez Urla'nın Barbaros Köylüsüyle buluştu.

Hak İnşaat'tan Urla'ya yeni proje!

Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Kamil Bilgili, Urla Sefaköy'de çok özel 7 villa projesine başlıyoruz" dedi.

Hak İnşaat'tan Urla'ya yeni proje!

Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Kamil Bilgili, Urla Sefaköy'de çok özel 7 villa projesine başlıyoruz" dedi.

İzmir Urla Villaları için yürütmeyi durdurma kararı!

İZMİR’in Urla İlçesi Zeytineli köyünde, işadamı Mustafa Latif Topbaş’ın yaptırdığı villaların bulunduğu bölgenin SİT derecesini 1’den 3’e düşüren ve villaları kurtaran kararın yürütmesi durduruldu.

Urla villalarına yürütmeyi durdurma!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesiyle anılan kaçak ve ruhsatsız Urla villalarıyla ilgili olarak mahkeme, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü kararının yürütmesini durdurdu. İşte ayrıntılar...

Urla villaları için yürütmeyi durdurma kararı verildi!

İzmir'in Urla İlçesi Zeytineli köyünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da zaman zaman tatilini geçirdiği Urla villalarının bulunduğu alanın 3. derece SİT alanı olmasına karşı açılan davada mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Urla Villaları'na durdurma kararı!

İZMİR’in Urla İlçesi Zeytineli köyünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da zaman zaman tatilini geçirdiği Urla villalarının bulunduğu alanın 3. derece SİT alanı olmasına karşı açılan davada mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Sarımsaklı Plajları Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devroldu!

Balıkesir’in dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları resmen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devroldu. Turizm cenneti olan Ayvalık Sarımsaklı Plajları 10 yıl boyunca tamamen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Urla caddelerini asfaltlıyor!

İzmir’in Urla ilçesindeki 75. Yıl caddesinin alt yapı ve kaldırım çalışmalarını bitiren İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfaltlama çalışmalarına da başladı.

Urla villaları için bilirkişi raporu açıklandı!

Urla Hacılar Koyu’nda, işadamı Mustafa Latif Topbaş tarafından yaptırılan villaların bulunduğu bölgede, SİT derecesi değişikliğinin iptali davasında, oluşturulan bilirkişi heyeti raporunu mahkemeye sundu. İşte ayrıntılar...

Urla ve Foça’da sahiller dönüşüme girdi!

Büyükşehir Belediyesi, Yeni Foça ile Urla Kum Denizi’nde modern sahil düzenlemelerine başladı. Foça’daki çalışmalar Temmuz sonunda, Urla’daki çalışmalar ise Ağustos sonunda tamamlanacak.

Urla'da Deniz Arkeoloji Müzesi törenle açıldı!

Vehbi Koç Vakfı ve Türkiye Sualtı Arkeolojisi Vakfı (TINA) desteğiyle Urla'da yapımı tamamlanan Ankara Üniversitesi Mustafa V. Koç Deniz Arkeoloji Araştırma Merkezi'nin açılışı törenle yapıldı.

İzmir Büyükşehir Meclisi Urla Bağ Yolu projesine katkı verecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Urla Şarap Üreticileri ve Bağcılık Derneği'nin İzmir Kalkınma Ajansı Yanmada Sürdürülebilir Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında hazırladığı "Urla Bağ Yolu" projesine belediyenin katkı vermesini onaylandı.

urla plajları Haberi

urla plajları


Ramazan Bayramı'nı şehir merkezinde geçiren İzmirliler, serinlemek için yakındaki sahillere akın etti.


Hava sıcaklığının uzun yıllar sıcaklık ortalamasının üzerinde seyrettiği İzmir, Ramazan Bayramı'na rağmen sakin günlerini yaşıyor. İnsan yoğunluğunun fazla olduğu şehir merkezindeki büyük meydan ve caddelerde özellikle öğle saatlerinde az sayıda vatandaş olması dikkati çekti. 


Bayram için tatil yörelerine gitmeyen, bayramı evlerinde geçiren İzmirliler, 37 dereceyi aşan havada serinlemek için yakındaki tatil beldelerine yöneldi. Bayramın ilk günü bayramlaşmayı tamamlayan birçok vatandaş, ikinci gün sabah saatlerinden itibaren yola çıktı.


Günübirlikçilerin en çok ilgi gösterdiği yerler, şehir merkezine yakın olan Çeşme, Foça, Urla ve Seferihisar oldu. Bu ilçelerdeki plajlar, sıcaktan bunalanlarca...