13 / 05 / 2024

urla satılık yazlıklar

urla satılık yazlıklar

Konutların 4+1 dubleks şeklinde tasarlandığı proje İzmir İl'i Urla İlçe' sinde inşa ediliyor. RTA Akay İnşaat Urliçe Evleri satılık dairelerin teslimleri Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Konut almak hayal mi oldu? Kiralık fiyatları artarken, satılık fiyatları düşüyor!

Mega kent İstanbul'da kiralık konut fiyatları artarken, satılık konut fiyatları da düşüyor. Gayrimenkul piyasasındaki durgunluk merak konusu olurken, uzmanlar konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada piyasanın zaman içerisinde kendisini realize ettiğini belirtiyor.

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

RTA Akay İnşaat Urliçe Evleri satılık!

Konutların 4+1 dubleks şeklinde tasarlandığı proje İzmir İl'i Urla İlçe' sinde inşa ediliyor. RTA Akay İnşaat Urliçe Evleri satılık dairelerin teslimleri Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daire!

Satış ofisi hazırlıklarının devam ettiği projede daire bloğu 11 kat şeklinde inşa ediliyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park satılık daire satışları Eylül ayı içerisinde başlaması planlanıyor .

İstanbul'da satılık otellerin sayısı artıyor!

TUROB Başkanı Timur Bayındır, şu anda İstanbul’daki otelciler olarak ‘karın tokluğuna’ çalıştıklarını dile getirerek “Satılık otellerin sayısı artıyor'' dedi.

Kırıklar İnşaat Kartal 101 Residence satılık!

Teslimleri 2017 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek olan Kırıklar İnşaat Kartal 101 Residence satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor.

İstanbul'un yazlık bölgelerinde satılık konut fiyatları arttı!

Yaz ayları yaklaşırken konut fiyatlarında da dengeler değişmeye başladı. Hurriyetemlak.com Nisan 2014 Emlak Endeksi'ne göre; İstanbul'un yazlık ilçelerinde satılık konut fiyatlarında artış yaşandı...

Ataşehir Şehir Işıkları satılık!

TG Yapı tarafından hayat geçirilen Ataşehir Şehir Işıkları satılık daire fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Şehir Işıkları Ataşehir satılık daire!

Şehir Işıkları Ataşehir satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Şehir Işıkları Ataşehir Evleri projesinde konutların fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor

urla satılık yazlıklar Haberi

urla satılık yazlıklar

RTA Akay İnşaat Urliçe Evleri satılık toplam 10 adet evden oluşuyor. Kendine ait bahçe alanı ve yüzme havuzunun bulunduğu evler 240 metrekare alandan oluşuyor.


Urliçe Evleri yapımcı firması hakkında

Her evin kendine ait 400 metrekarelik bahçe alanı bulunduğu proje RTA Akay İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Projede ev alanları 240 metrekare olarak dizayn edildi.


Toptepe Urliçe Konutları konum

İzmir İl'i Urla İlçe'sinde inşa edilen proje Yenice Mahallesi, Toptepe mevkinde hayata geçiriliyor. Proje ulaşıma göre Ediad İlköğretim Okulu'na ve Urla merkeze yakın yerde inşa ediliyor.


İzmir Urliçe Evleri 

Konut seçeneklerinin 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildiği projede villaların tamamı 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Projede yüzme havuzu da bulunuyor.


RTA Akay İnşaat Urliçe Evleri satılık!

Ödeme seçeneklerine göre firma bünyesinde kişiye özel ödeme planı uygulanılan proje toplam...