28 / 04 / 2024

URTİM iletişim

URTİM iletişim

Türk iskele kalıp sektörünün lider firması URTİM, ‘Climbset – H’, ‘Climbset – W’ ve ‘Frameset’ ürünleriyle Yapı Fuarı’nda boy gösterdi. URTİM’in yeni ürünleri inşaat sektörüne yeni bir soluk katacak.

URTİM, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıtacak!

Kalıp firması URTİM, Yapı Fuan'nda ( Turkey Build istanbul ) yeni mimlerini tanıtmayı planlıyor. TÜYAP'ta 6-10 Mayıs tarihlerinde yapılacak fuarın inşaat sektöründen ilgi göreceği tahmin ediliyor.

URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak!

Türkiye’nin öncü iskele -kalıp firması URTİM, Yapı Fuarı’ nda yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak. Serdar Urfalılar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim!

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Gayrettepe'de fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor...

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje toplam 104 bin 342 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Evleri iletişim!

Adım İstanbul Evleri iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 35 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim numarası 0212 924 16 16 olarak belirtiliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen 24 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor.

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim için 0212 924 16 16 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Başakşehir Adım İstanbul Konutları iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul Konutları iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Adım İstanbul Konutları projesinde 615 adet konut ve 120 ticari birim yer alıyor...

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Başakşehir Kent Merkezi'ne yakın konumda olan projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

URTİM iletişim Haberi

URTİM iletişim

Türkiye’nin lider iskele kalıp firması URTİM, İstanbul’da bugün başlayan Yapı Fuarı’na yepyeni ürünleriyle damgasını vurdu. 1,5 milyon dolarlık AR-GE yatırımıyla,  8 kişiden oluşan Türk mühendisler tarafından, 2 yıl içinde geliştirilen yeni iskele kalıp sistemleri, inşaat sektöründe yeni bir dönemin başlamasına olanak sağladı.

AR – GE’YE YATIRIM YAPINCA YENİLKÇİ ÜRÜNLER ORTAYA ÇIKTI

URTİM Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, yeni ürünleri AR-GE’ye yaptıkları yatırım sayesinde piyasaya sürdüklerini söyledi. Urfalılar, “URTİM olarak son 2 yıl içinde AR-GE’ye büyük yatırım yaptık. Bugün burada, Türk mühendislerimizin geliştirdiği ve sektörde devrim yaratacak ürünleri sergilemekten ötürü gururluyuz” dedi.

İŞ GÜVENLİĞİ İLK SIRADA 

Yeni geliştirdikleri iskele kalıp sistemlerinin olası iş kazalarını neredeyse sıfıra indirdiğinin altını çizen Urfalılar, “ Geliştirdiğimiz sistemlerde bizim için her şeyden önce işçi güvenliği gelir. Bugün fuarda sergilediğimiz...