23 / 05 / 2024

Uruguay

Uruguay

Uruguay'da 12 bin dolarlık maaşının yüzde 90'ını bağışlayan Dünyanın en 'Yoksul' başkanı olarak anılan Uruguay Devlet Başkanı Jose 'Pepe' Mujica evinin karşısındaki ahırın okul yapılması için eşinin ve kendisinin bütçesinden inşaat başlattı.

Mehmet Aydın'ın Uruguay’da villa inşa ettireceği ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay’da Fernandino isimli bir iş insanıyla konut projesi için anlaştığı ortaya çıktı. Proje ile  Maldonado şehrinde yer alan Laguna Del Sauce’de 12 villa inşa edilecekti. 

Epsblock Türkiye'den Uruguay’a kadar uzandı!

Yüzde yüz yerli sermaye ile Adana ve Bayburt'ta üretilen pazarlayan Epsblock yapı blokları Türkiye'den Uruguay’a kadar uzandı. Küresel çaptaki bu talep, şirketi  Türkiye’de yeni tesis yatırımlarına yöneltti. 

Mehmet Aydın Uruguay'da zenginlerin yaşadığı siteden ev aldı!

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın geçen sene Uruguay'a giderek son model bir araç, bir malikâne ve bir yat aldığı ortaya çıktı.

Mehmet Aydın Uruguay’daki yeni evi ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın sahibi olarak Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Mehmet Aydın’ın Uruguay’da yaşadığı ev ortaya çıktı...

Uruguay'daki daire şeklindeki köprü 12 ayda tamamlandı!

Uruguay'da Rocha ve Maldonado şehirlerini birbirine bağlayan daire şeklindeki köprü görenleri şaşırtıyor. Yapımı 12 ayda tamamlanan köprü Rafael Vinoly tarafından tasarlandı.

Uruguay Devlet Başkanı Jose Pepe Mujica, okul yaptırıyor!

Uruguay'da 12 bin dolarlık maaşının yüzde 90'ını bağışlayan Dünyanın en 'Yoksul' başkanı olarak anılan Uruguay Devlet Başkanı Jose 'Pepe' Mujica evinin karşısındaki ahırın okul yapılması için eşinin ve kendisinin bütçesinden inşaat başlattı.

The Hause Grubu Uruguay'dan teklif aldı!

12 yılda kafenin yanı sıra otel yatırımlarıyla da büyüyen The House Grubu, yurtdışına Bakü'den adım attı. Patron Ferit Baltacıoğlu, "Uruguay ve Brezilya'dan bile teklif alıyoruz" dedi

Varyap malikaneleriyle ‘Cannes’ yolcusu!

Bodrum Yalıkavak’ta “Elements” konseptiyle 24 adet özel malikane yapmaya hazırlanan Varyap, projeyi Fransa’nın Cannes, ABD’nin Miami, Uruguay’ın Punta del Este kentlerinin yanı sıra Hint Okyanusu’ndaki Seyşeller’e de taşıyacak...

Uruguaylılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Uruguay vatandaşları Türkiye'den mütekabiliyet şartı olmadan gayrimenkul sahibi olabiliyor mu? Uruguaylılar Türkiye'den ev alabilir mi? Uruguaylılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Uruguaylılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Mujica, Cumhurbaşkanlığı Sarayını evsizlere verecek!

Mütevazi bir yaşam süren Uruguay'ın solcu lideri Mujica, başkentin seçkin mahallesindeki köşkünü evsizlere bıraktı

Shakira, Uruguay'daki çiftliğinde tatil yapıyor

Kolombiyalı şarkıcı Shakira, erkek arkadaşı Antonio De La Rua'yla birlikte Uruguay'daki çiftliklerinde tatil yapıyor

Uruguay Haberi

Uruguay

Uruguay'da 12 bin dolarlık maaşının yüzde 90'ını bağışlayan Dünyanın en 'Yoksul' başkanı olarak anılan Uruguay Devlet Başkanı Jose 'Pepe' Mujica kalan 1 200 doları da kendine harcamıyor. 1 Mart'ta başkanlık görevini bırakacak olan Mujica bu tarihe kadar yetişmesi için evinin karşısındaki ahırın okul yapılması için eşinin ve kendisinin bütçesinden inşaat başlattı. 

Bizim...