07 / 05 / 2024

Uşak 15 bin kişilik stat

Uşak 15 bin kişilik stat

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi kapsamında bir müjde daha verdi. Cahan, "Projemiz dahilinde mevcut stadyumu yıkarak yerine Kalfa Korusu bölgesinde 15 bin kişilik UEFA standartlarında bir stat yapacağız" şeklinde konuştu..

Emekli promosyonuna EYT piyangosu! 4 bin, 8 bin, 10 bin TL değil tam 15 bin TL! Duyan havaya uçtu! 

Bankalarda emekli promosyonları için resmen hazırlıklara start verildi. Emekli promosyonuna EYT piyangosu! 4 bin, 8 bin, 10 bin TL değil tam 15 bin TL! Duyan havaya uçtu! 

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Milli Emlak Uşak'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Banaz ilçesi, İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Uşak'ta 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatla arsa sahibi olma fırsatı! 

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Beylerhan Köyü ve Ovademirler Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Uçak bileti fiyatlarına görülmemiş zam! İşte 15 Mayıs fiyat listesi

Son dönemde akaryakıta gelen zamlar ulaşımda ciddi fiyat artışlarına neden oldu. Otobüs ve uçak biletlerine yüksek oranda zam geldi. Rize Artvin havalimanı açılışıyla uçak biletlerindeki artışlar yeniden gündeme geldi. İşte 15 Mayıs fiyat listesi...

Uşak Banaz OSB'de 500 bin metrekareye yapılaşma izni verildi! 

Uşak Banaz'da bulunan organize sanayi bölgesi alanının bir kısmı için yapılaşma ve imar izni verildi. 

Uşak Belediyesi'nden 26.2 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Yeşil Karaağaç, Bölme, Fevzi Çakmak ve Kemalöz Mahallesi'nde yer alan 27 gayrimenkulü 26 milyon 262 bin 135 TL'ye satıyor...

Uşak Merkez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Uşak 2. İcra Dairesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Muharremşah Mahallesi, 179 ada 2 parselde yer alan fabrikayı 11 milyon 96 bin 984 TL'ye satıyor...

Uşak'ta 159.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Uşak 2. İcra Dairesi, Uşak Merkez'de yer alan fabrikayı 159 milyon 617 bin 230 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ, Uşak'ta yer alan 98 bin metrekarelik 2 araziyi satıyor mu?

TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için Uşak ilinde inşa ettiği konutlarda “yeşil alan ve spor tesisi” olan alanı satıyor. İYİ Partili Savaş, konuya ilişkin açıklama yaptı ve Uşak Belediyesi'ne ve diğer yetkililere çağrıda bulundu. 

TOKİ Uşak 100 bin konut kuraları yarın çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak 2020 projesinde yer alan konutların hak sahipleri yarın açıklanacak.

Hedefimiz orta vadede 15 bin kilometre akıllı yola ulaşmak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ülkelerin gelişmişlik seviyelerinin erişim altyapısıyla doğru orantılı olduğunu dile getirerek "Hedefimiz orta vadede 15 bin kilometre akıllı yola ulaşmak." şeklinde konuştu.

Uşak 15 bin kişilik stat Haberi

Uşak 15 bin kişilik stat

Yeni Stat Müjdesi Uşak Belediyesi kentin gelişmesinde ve değişimde lokomotif bir rol üstlenecek Kent Park Projesi'nde hergün daha da hedeflerine ilerliyor. Proje kapsamında bölge sınırları içinde kalan kurumların yıkımlarına başlayan Belediye, kalan kurumların taşınma işlemlerini de hızlandırmıştı. Son olarak bitmek üzere olan Endüstri Meslek ve Kız Meslek Liseleri yeni eğitim ve öğretimde yeni binalarında olacak. Boşaltılan binalar ise yıkılacak. Diğer yandan proje sınırları içinde kalan resmi kurumlar için de işlemler devam ediyor. 


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi kapsamında bir müjde daha verdi. 

Cahan, "Projemiz dahilinde mevcut stadyumu yıkarak yerine Kalfa Korusu bölgesinde 15 bin kişilik UEFA standartlarında bir stat yapacağız" şeklinde konuştu.. 


Uşak Belediyesi kentin gelişmesinde ve değişimde lokomotif bir rol üstlenecek Kent Park Projesi'nde hergün daha da hedeflerine...