02 / 05 / 2024

Uşak Banaz Devlet Hastanesi taşındı

Uşak Banaz Devlet Hastanesi taşındı

Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından ihale edilen 60 yataklı devlet hastanesi tamamlandı ve hizmete açıldı. Hastanenin Sağlık Bakanlığı tarafından devralınması ile birlikte taşınma süreci hızlanırken, bugün yeni hastanede hasta kabulüne başladı.

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Uşak'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Banaz ilçesi, İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Uşak Banaz OSB'de 500 bin metrekareye yapılaşma izni verildi! 

Uşak Banaz'da bulunan organize sanayi bölgesi alanının bir kısmı için yapılaşma ve imar izni verildi. 

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Uşak Sivaslı'da devlet hastanesinin temeli atıldı!

Uşak Sivaslı'daki 30 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temeli atıldı. Fakat, hastanenin açılış törenine CHP'lilerin davet edilmediği belirlendi.

TOKİ Uşak Banaz 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz 31 Ağustos Mahallesi projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Uşak Banaz TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Uşak Banaz alt gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Uşak Banaz alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Uşak Banaz başvuruları 14 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz projesinde yer alan konutlar için başvurular 14 Ocak'ta başlıyor.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

TOKİ Uşak Banaz ve Ulubey kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak ve Banaz projelerinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Uşak Banaz TOKİ kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Uşak Banaz projesinin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Uşak Banaz Devlet Hastanesi taşındı Haberi

Uşak Banaz Devlet Hastanesi taşındı

Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından ihale edilen 60 yataklı devlet hastanesi tamamlandı ve hizmete açıldı, Hastanenin Sağlık Bakanlığı tarafından devralınması ile birlikte taşınma süreci hızlanırken, bugün yeni hastanede hasta kabulüne başladı. 


Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı yaptığı açıklamada; Banaz Devlet Hastanesi 12 bin m2 arsa üzerinde toplam 7 bin m2 kapalı alanı sahip olarak normal standartlarda 60 yatak kapasitesine sahip olan hastane ihtiyaç halinde ilave ile 80 yatağa kadar hastaya hizmet verebiliyor. Hastanede 4 yataklı 1. basamak yoğun bakım, genel cerrahi, ortopedi ve özellikli 1 ameliyathane, 1 doğum salonu olmak üzere geriye kalan 1 normal standart ameliyathane salonu 5 yataklı diyaliz salonu ile yaklaşık bin metrekare acil alanıyla hizmet verecektir. 


Yeni hizmet binası 3 katlı, ameliyathanesi, yoğun bakım ünitesi...