08 / 05 / 2024

Uşak Belediye Meclisi

Uşak Belediye Meclisi

Uşak Belediye Meclisi'nde kent merkezine yakın olan ve belediye mücavir alanı içinde kalan 8 köyün ve 1 beldenin tüzel kişiliğin sona erdirilmesi ve Belediye sınırlarının içine alınması konusunu oylandı.

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Uşak Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Beylerhan Köyü'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Uşak'ta 43 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan arsayı 43 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Uşak Belediyesi 30 adet arsayı satışa çıkardı!

Uşak Belediye Başkanlığı tarafından 30 adet arsa satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Alanya Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Alanya Belediye Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, “İmar Barışı’ndan faydalanabilirim ümidiyle kaçak yapıya yönelen vatandaşlarımıza tavsiyem boşa zarar etmesinler. Hepsini tek tek yıkacağız” diye uyardı.

Kağıthane Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Kağıthane Belediye Meclisi yeni belediye başkanı AK Partili Mevlüt Öztekin'in başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Uşak Belediyesi'nden 8.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Uşak Belediye Başkanlığı, Boykuş Köyü ve Karaağaç Mahallesi'nde bulunan arsa ve akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 8 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Uşak'ın çehresini değiştiren projeler yapılıyor!

Kentsel dönüşüm alanında örnek gösterilen projelerinin yanında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın kültürel derinliğini gün yüzüne çıkaracak çalışmalara da imza atıyor.

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Uşak Belediyesi’nden kentsel dönüşüm atağı!

Deri fabrikalarından boşalan alana bin 51 konut 923 işyeri inşa edildi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşümde sınıfı geçtiklerini açıkladı.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Uşak Belediye Meclisi Haberi

Uşak Belediye Meclisi


Uşak Belediye Meclisi'nde kent merkezine yakın olan ve belediye mücavir alanı içinde kalan 8 köyün ve 1 beldenin tüzel kişiliğin sona erdirilmesi ve Belediye sınırlarının içine alınması konusunu oylandı.


Belediye Meclisi Aralık ayı oturumlarında gündeme gelen 8 köyün ve 1 beldenin tüzel kişiliğinin sonlandırılarak belediye sınırları içine dâhil edilmesi konusu oylandı. Yapılan oylamada AK Parti grubunun kabul yönünde oylarıyla oy çokluğu sağlanarak köylerin Belediyeye bağlanması konusu kabul edildi. Meclisten geçen kararla merkeze bağlı, Hacıkadem, Çevre, İkisaray, Kalfa, Muharremşah, Ovademirler, Kuyucak ve Karaağaç köyleri ve Bölme Beldesi belediye sınırları içinde yerini aldı.


Konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Köylerimiz kentin gelişimi nedeniyle artık şehrimizle iç içe bir hale geldi. Biz sadece malumu ilan ettik dedi. Yapılan değişikliğin her anlamda...