05 / 05 / 2024

Uşak Belediye

Uşak Belediye

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli 9 ayda 90 bin ton asfalt serimi gerçekleştirerek bir rekor kırdıklarını ifade etti.

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Uşak Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Beylerhan Köyü'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Uşak'ta 43 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan arsayı 43 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Uşak Belediyesi 30 adet arsayı satışa çıkardı!

Uşak Belediye Başkanlığı tarafından 30 adet arsa satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Uşak Belediyesi'nden 8.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Uşak Belediye Başkanlığı, Boykuş Köyü ve Karaağaç Mahallesi'nde bulunan arsa ve akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 8 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Uşak'ın çehresini değiştiren projeler yapılıyor!

Kentsel dönüşüm alanında örnek gösterilen projelerinin yanında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın kültürel derinliğini gün yüzüne çıkaracak çalışmalara da imza atıyor.

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Uşak Belediyesi’nden kentsel dönüşüm atağı!

Deri fabrikalarından boşalan alana bin 51 konut 923 işyeri inşa edildi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşümde sınıfı geçtiklerini açıkladı.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Uşak Kent Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor!

Uşak Belediye Meclisi 2017 Temmuz ayı ilk birleşiminde önemli kararlar aldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın 2014 yerel seçimlerde lanse ettiği lokomotif projesi Kent Meydanı projesinde adımlar atılmaya devam ediyor.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak'taki kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklama yaptı. Başkan Cahan hak sahiplerinin konut ve işyerlerinin teslim edildiğini açıkladı

Uşak'ta TOKİ tarafından 353 daire ve 490 iş yeri satışa çıkarıldı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşüm bölgesindeki 353 daire ile 490 iş yerinin TOKİ tarafından satışa çıkarılacağını açıkladı.

Uşak Belediye Haberi

Uşak Belediye

Uşak Belediyesi şantiye yılı ilan ettiği 2015 yılında yollarda radikal değişikliklere gitti. Ana caddelerde yolları asfaltta döndüren Belediye, araçların da yeni yollarda kolayca ulaşabilmelerini olanak sağladı. Ayrıca asfaltlar günü kurtaran bir şekilden, kalıcı ve uzun yıllar kullanılabilecek bir hale getirildi. Diğer yandan asfalt konusunda rekorlar kırıldı. 9 ay gibi kısa bir sürede 90 bin ton asfaltın serimini gerçekleşti.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli, “Asfalt yol konusunda hedeflerimizden daha ötede rakamlara ulaştık” dedi.


Belediyede görevde bulundukları kısa süre içinde yol ile ilgili sıkıntıları gördüklerini aktaran Kırdinli, “Henüz görevimizin üzerinden 2 yıl geçmemesine rağmen emin adımlar ile başarılı işler yapıyoruz. Yeni göreve gelen yönetimler 2 yıl içinde kenti tanıma ve projelerin bürokratik aşamalarıyla uğraşırken, bizler bu zaman dilimine icraatlarımız...