06 / 05 / 2024

uşak belediyesi yatırımları

uşak belediyesi yatırımları

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, sezon başlamadan, 22 gün gibi kısa bir sürede 22 kilometre yolu asfaltladıklarını söyledi. Cahan, sezon sonuna kadar 200 kilometrelik asfalt yolu kente kazandıracaklarını ifade etti

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Altında balans ayarı bozuldu! Altın fiyatları resmen çakıldı! Yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı!

Güçlü dolar ve ABD tahvillerinin, alternatif yatırımları cazip hale getirmesi ile beraber altın fiyatları resmen çakıldı. Uzmanlar altının 1.900 doların üzerine çıkması için doların ve tahvil getirilerinin zayıflaması gerektiğini söylüyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Ali İlhan AK, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali İlhan AK görevinden ayrıldı...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi geride kalan 3 ayın değerlendirmesini ve 1 yılın planlamasını masaya yatırdı.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yapılan yatırımlar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Belediyesi'nde yatırımlar masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde Fen İşleri Dairesi, Etüt ve Projeler Dairesi ve Deprem ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlıklarının yatırım ve hizmetleri değerlendirildi. Toplantıda yatırımlar masaya yatırıldı.

AK Parti sosyal konut yatırımlarına devam edecek!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı. AK Parti yeni dönemde sosyal konut yatırımlarına devam edecek...

uşak belediyesi yatırımları Haberi

uşak belediyesi yatırımları


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, asfalt sezonu gelmeden başladıkları yol çalışmalarında 22 gün gibi kısa bir sürede 22 kilometre asfalt yaptıklarını söyledi.


Uşak Belediyesi ekipleri gösterdikleri performansla asfaltlamada rekor kırdı. Sezon sonuna kadar 200 kilometre yeni asfalt hedefi koyduklarını kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Yollarımızdaki çalışmalara 2016 yılında hızlı başladık. Çalışmalarımız giderek artacak. Belediyemiz söz verdiği gibi yollarda sorun kalmaması için gece gündüz demeden 24 saat esasıyla çalışıyor" dedi.


İzmir karayolu kadar


Asfalt sezonunun sona ermesiyle birlikte 200 kilometre civarında yolu da yeniden kente kazandırmış olacaklarını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, "Bu döneme yollar ve projeler konusunda hızlı başladık. Dönem sonunda yollar konusunda kendimize koyduğumuz hedefler var. Yaklaşık 200 kilometre asfaltla adeta İzmir'e yeniden yol yapmış gibi olacağız. Yapacağımız bu çalışmalarla kentimizin...