10 / 05 / 2024

uşak gayrimenkul yatırımında ne tercih ediliyor

uşak gayrimenkul yatırımında ne tercih ediliyor

Uşak’ta özellikle son 2 yıldır gayrimenkulün gözde yatırım araçlarından olan apart dairelerin Uşaklı yatırımcılar tarafından cazibesini gün geçtikçe arttırıyor.

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Ald Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Ald Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Akın Aydemir tarafından kuruldu.

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ersin Pelvanoğlu ve Esin Balcı ortaklığında kuruldu.

Emlakyap Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emlakyap Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mevlüt Acaroğlu ve Murat Hazan ortaklığında kuruldu.

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Laksod Investments Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Laksod Investments Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maks Mazen Savaf ve Rene Devker Savaf ortaklığında kuruldu.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

uşak gayrimenkul yatırımında ne tercih ediliyor Haberi

uşak gayrimenkul yatırımında ne tercih ediliyor

Anadolu Gayrimenkul Yöneticisi ve Alım Satım Uzmanı Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak’ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu, buraların yıkılıp yerlerine apart yapılmasıyla şehrin bir nevi kentsel dönüşümüne katkı sağladığını söyledi. Rüyam Yaman; “Bu yeni gözde yatırım sektöründe yapıp satana, alana ve kiralayana kadar herkesin kazandığı yeni bir ticari karlılık doğmuştur. Apart daireler talep doğrultusunda genelde üniversiteli öğrencilerin kalabileceği yaşam alanları olarak dizayn ediliyor. Eşyalı yada boş olarak en az iki öğrenci tarafından kiralanıp masrafların ikiye bölünmesi ile öğrencilere cazip geldiği kadar, kiraya veren apart sahiplerinin de normal daire fiyatının yarısına almış oldukları apart daireleri kira olarak da normal 3+1 dairelerin yaklaşık iki katı bir fiyat ile kiraya vererek apartlarını kendi kira geliri ile kısa sürede finanse...