22 / 05 / 2024

uşak havalimanı açıldımı

uşak havalimanı açıldımı

Uşak Havalimanı'nda uzun süredir yapılmayan uçuşlar, 10 Ocak 2014 günü yeniden başlıyor. Geçen haftalarda ilde bir temel atma törenine katılan Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım’dan alınan sözden sonra başlatılan çalışmalarda sona yaklaşıldı...

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Uşak Belediyesi 30 adet arsayı satışa çıkardı!

Uşak Belediye Başkanlığı tarafından 30 adet arsa satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşecek.

uşak havalimanı açıldımı Haberi

uşak havalimanı açıldımı


Uşak Havalimanı'nda uzun süredir yapılmayan uçuşlar, 10 Ocak 2014 günü yeniden başlıyor. Geçen haftalarda ilde bir temel atma törenine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım’dan alınan sözden sonra başlatılan çalışmalarda sona yaklaşıldı.


Konu hakkında bilgi veren Bora Jet Uşak acentesi olan Aşigo Tur’un sahibi Kazım Battal, “10 Ocak 2014 günü itibarıyla Uşak–İstanbul uçak seferleri karşılıklı olarak başlayacak. Pazartesi günleri sabah 09.35’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak olan uçak, 10.30’da Uşak Havalimanı’na inecektir. Geri dönüşte ise saat 11.00’de Uşak Havalimanı’ndan kalkacak ve 11.50’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşacaktır. Çarşamba ve cuma günleri ise sabah 07.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkarak 07.55’te Uşak Havalimanı’nda olacaktır. Saat 08.25’de tekrar Uşak’tan havalanacak olan uçaklar, 09.20’de İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanı’na ulaşarak şu...