04 / 05 / 2024

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü binası inşaat ihalesi

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü binası inşaat ihalesi

Uşak’ta artan nüfus ve genişleyen yerleşim alanları ile büyüyen ve gelişen kentte kamu hizmet binaları da yenilenmeye devam ediyor. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü binası yapım işi de 10 Ağustos 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Uşak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Uşak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Uşak İl Özel İdaresi  tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

TOKİ Uşak Banaz başvuruları 14 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz projesinde yer alan konutlar için başvurular 14 Ocak'ta başlıyor.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor!

Uşak’ta kent ekonomisine katkı sağlaması planlanan Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor. Projenin işyeri bulma sorununu ortadan kaldırması planlanıyor.

TOKİ Uşak Ulubey kura çekilişi 26 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey projesinin kura çekilişi 26 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak Banaz kura çekilişi 26 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Uşak Banaz projesinin kura çekilişi 26 Eylül'de yapılacak.

TOKİ Uşak Karahallı 383 konut ihalesi 17 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Karahallı'da 383 adet konut ve 4 adet dükkan inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 17 Eylül'de yapılacak...

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

TOKİ Uşak Merkez 2. Etap'ta iş yeri teslimleri başlıyor!

797 adet iş yerinin yer aldığı TOKİ Uşak Merkez 2. Etap projesinde teslimler başlıyor.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü binası inşaat ihalesi Haberi

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü binası inşaat ihalesi

Uşak’ta artan nüfus ve genişleyen yerleşim alanları ile büyüyen ve gelişen kentte kamu hizmet binaları da yenilenmeye devam ediyor.


Yapımı tamamlanan ve hizmete giren Adalet Sarayı, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Uşak Devlet Hastanesi gibi hizmet binalarının yanı sıra yapımı devam eden 112 Acil Binası, Tapu Müdürlüğü gibi binalarıyla Uşak’ta çok sayıda kamu hizmet binası artan ihtiyaçlar göz önüne alınarak bir bir yenileniyor. Bu kapsamda yapımına karar verilen ve projesi geçtiğimiz günlerde ihale edilen İl Emniyet Müdürlüğü binası yapım işi de 10 Ağustos 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor.


Yapım aşamasındaki tüm süreçleri yakından takip eden ve ilin bir an önce yeni bir Emniyet Müdürlüğü binasına kavuşması için gerekli girişimlerde bulunan Vali Seddar Yavuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Proje, İlimiz Merkez Fevzi...