03 / 05 / 2024

Uşak kamu hizmet binası ihale süreci

Uşak kamu hizmet binası ihale süreci

Artan nüfusu ve genişleyen yerleşim alanları ile büyüyen ve gelişen Uşak'ta kamu hizmet binaları da yenilenmeye devam ediyor. ihale edilen 11 Emniyet Müdürlüğü binası yapını işi de 10 Ağustos 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Konya'daki uçak restoran ve kafe hizmete girdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara Yolu’nda toplam 321 bin metrekarelik alanda yaptığı Türkiye’nin havacılık temalı en büyük parkı olan Türk Yıldızları Parkı’ndaki uçak restoran ve kafe hizmet vermeye başladı.

Uşak Kırık Minare Camii çalışmalar sırasında tahrip edildi!

Uşak’taki 200 yıllık Kırık Minare Camii, 2005’teki yanlış restorasyondan sonra bu kez de camiyi hizmet binası olarak kullanan vakfın yaptırdığı doğalgaz çalışmaları sırasında tahrip edildi

Uşak Banaz’da Yeni Devlet Hastanesi inşaatı denetlendi!

Uşak ili Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, Banaz Devlet Hastanesi idarecileri birlikte yeni yapılmakta olan hastanenin inşaatını ziyaret ederek yüklenici firmadan inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.

Uşak Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 2017'de tamam!

Uşak'ta yapımına başlanan ve 9 milyon TL'ye mal olacak İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 1 buçuk yılda tamamlanacak. Yeni hizmet binasının 3 katlı olacağı belirtiliyor.

Uşak Kent Park Projesi'nde yıkımlar devam ediyor!

Uşak Belediyesi, şehrin çehresini değiştirecek Kent Park Projesi kapsamında meteoroloji binasından sonra adliye hizmet binasının yıkımıyla somut bir adım daha attı.

Uşak kamu hizmet binası 10 Ağustos'ta ihale edilecek!

Artan nüfusu ve genişleyen yerleşim alanları ile büyüyen ve gelişen Uşak'ta kamu hizmet binaları da yenilenmeye devam ediyor. ihale edilen 11 Emniyet Müdürlüğü binası yapını işi de 10 Ağustos 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü binası yapım ihalesi 10 Ağustos'ta!

Uşak’ta artan nüfus ve genişleyen yerleşim alanları ile büyüyen ve gelişen kentte kamu hizmet binaları da yenilenmeye devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü binası yapım işi 10 Ağustos 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü binası ihalesi 10 Ağustos'ta!

Uşak’ta artan nüfus ve genişleyen yerleşim alanları ile büyüyen ve gelişen kentte kamu hizmet binaları da yenilenmeye devam ediyor. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü binası yapım işi de 10 Ağustos 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor.

Uşak Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Uşak Belediyesi yapımına devam edilen Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı’nın kaba inşaatının sonuna yaklaştı.2015 yılı içinde bitirilecek konak mahallenin demografik yapısını da dikkate alan bir hizmet anlayışı ile açılacak.

Uşak Güzel Sanatlar Lisesi Eylül'de açılacak!

Yeni hizmet binalarının çalışmalarını yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kent proje kapsamında taşınan Güzel Sanatlar Lisesi'nin Eylül'de yeni binasında hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Uşak'a 2 yeni taziye evi inşa edilecek!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte iki adet taziye evi yapılacağını belirtti. Çalışmaların başladığını aktaran Cahan, Aybey ve Sarayaltı Mahalleleri’ndeki taziye evlerinin Uşak halkına hizmet edeceğini iletti.

Uşak Seramik 28.6 milyon TL kısa vadeli banka kredi borcunu kapadı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre 28.699.945,00 TL kısa vadeli banka kredisi borcunu kapattığını yayınladı.

Uşak kamu hizmet binası ihale süreci Haberi

Uşak kamu hizmet binası ihale süreci

Artan nüfusu ve genişleyen yerleşim alanları ile büyüyen ve gelişen Uşak'ta kamu hizmet binaları da yenilenmeye devam ediyor. Yapımı tamamlanan ve hizmete giren Adalet Sarayı, Sosyal Güvenlik 11 Müdürlüğü, Uşak Devlet Hastanesi gibi hizmet binalarının yanı sıra yapımı devam eden 112 Acil Binası, Tapu Müdürlüğü gibi binalarıyla Uşak'ta çok sayıda kamu hizmet binası artan ihtiyaçlar göz önüne alınarak bir bir yenileniyor. Yakından takip Bu kapsamda yapımına karar verilen ve projesi geçtiğimiz günlerde ihale edilen 11 Emniyet Müdürlüğü binası yapını işi de 10 Ağustos 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor. Yapım aşamasındaki tüm süreçleri yalandan takip eden ve iliraizüı bir an önce yeni bir Emniyet Müdürlüğü binasına kavuşması için gerekli girişimlerde bulunan Vali Seddar Yavuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Proje,...