28 / 05 / 2024

uşak Kemalöz Pazaryeri açılışı

uşak Kemalöz Pazaryeri açılışı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin en büyük ve modern pazaryeri Kemalöz Pazaryeri'nin 28 Mayıs Cumartesi günü açılacağını müjdeledi.

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

Seyahat edecek olanlar dikkat! Bunları yapın, uçak biletini ucuza alın!

Son zamanlarda ulaşım ücretlerinde de önemli fiyat artışları yaşanmakta. Özellikle uçak biletleri artık her vatandaşın bütçesine göre değil. Peki çok önemli bir işiniz ya da uçakla seyahat etmeniz gerekiyor ancak bütçeniz yeterli değilse, bunun da bir çözümü var. Nasıl mı? İşte yanıtı…

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Uşak Belediyesi'nden 26.2 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Yeşil Karaağaç, Bölme, Fevzi Çakmak ve Kemalöz Mahallesi'nde yer alan 27 gayrimenkulü 26 milyon 262 bin 135 TL'ye satıyor...

Uşak Belediyesi'nden 6.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediyesi, Merkez Bozkuş Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Uşak'ın çehresini değiştiren projeler yapılıyor!

Kentsel dönüşüm alanında örnek gösterilen projelerinin yanında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın kültürel derinliğini gün yüzüne çıkaracak çalışmalara da imza atıyor.

TOKİ'nin Uşak'taki 397 dükkanına 700 başvuru geldi!

Uşak'ta TOKİ mülkiyetindeki 397 dükkan için TURYAP tarafından açık artırma düzenlendi. TURYAP Genel Müdür Yardımcısı Çağla: "397 iş yeri için 700'ün üzerinde başvuru yapıldı. Söz konusu iş yerleri 500 bin liradan 2,5 milyon liraya kadar alıcı buluyor" dedi.

TOKİ Uşak kura sonuçları 18 Temmuz 2017 isim listesi!

TOKİ Uşak kura sonuçları 18 Temmuz 2017 isim listesi henüz açıklanmadı. Proje kapsamındaki 325 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı, proje 325 adet konuttan meydana geliyor.

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Uşak'ta 50 milyon TL'ye yurt inşa edildi!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Uşak İl Müdürlüğü, Uşak Belediyesi ve HMD İnşaat Şirketi tarafından bölgede inşa edilen Latife Hanım Kız Öğrenci Yurdu hizmete açılıyor.

Nurullah Cahan: Uşak'ı yeniden inşa ediyoruz!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye olarak yeni Uşak'ı inşaat etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Uşak'ta yol yatırımlarına hız verildi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin her noktasında 7/24 yol yapım çalışmaların süreceğine değinirken, “Söz verilen Uşak’ın inşası için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

uşak Kemalöz Pazaryeri açılışı Haberi

uşak Kemalöz Pazaryeri açılışı


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin en büyük ve modern pazaryeri Kemalöz Pazaryeri'nin 28 Mayıs Cumartesi günü açılacağını müjdeledi. Belediyenin projeleri arasında yer alan, Kemalöz ve Cumhuriyet mahallelerinin ihtiyacına cevap verecek pazaryerinin, 10 bin metrekarede kurulacağı ve kentin en büyük ve modern pazaryeri olacağı açıklandı.


Uşak'ın hak ettiği bir pazaryerini kente hediye etmekten dolayı mutlu olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Uşak'ın sorunlarını biliyor ve buna göre çözüm üretiyoruz. Vatandaşın en büyük beklentilerinden biri modern ve büyük pazaryerleriydi.

Göreve başlar başlamaz hiç zaman kaybetmeden iki mahallenin ihtiyacını karşılayacak Kemalöz Pazaryeri için çalışmaları başlattık. Bitirdiğimiz modern pazaryerini açacak olmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu.



Yeni...