28 / 04 / 2024

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.



Son dönemde dolar ve euro kurundaki artış, uçak bileti fiyatlarında büyük bir artışa neden oldu. Vatandaşlar, yüksek fiyatlar nedeniyle alternatif çözümler aramaya başladı. Bu durum, yurt dışı seyahatleri için otobüsleri popüler hale getirdi. İstanbul Esenler Otogarı'ndan Almanya ve Paris gibi Avrupa şehirlerine her gün onlarca yolcu otobüslerle taşınıyor.

 Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Avrupa'ya seyahat etmek isteyenler için vize almak da artık zorlaşan bir süreç haline geldi. Vize alabilenler bile uçak bileti fiyatlarından şikayetçi oldu. Bu nedenle, Avrupa yolcuları otobüs yolculuğunu tercih ederek bu sorunu aşmaya çalışıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön