15 / 05 / 2024

uşak kentsel dönüşümün kente katkısı

uşak kentsel dönüşümün kente katkısı

Uşak'ta yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarını örnek bir çalışma olduğunu dile getiren TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Proje kente 450 milyon TL katkı sağlayacak. Projeyi Uşak'ta en geç 2016 yılının ortalarında bitireceğiz" dedi.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Oturduğu ev kentsel dönüşüme girenler dikkat!

18 ay kira yardımı imkanı yüzbinlerce kişiyi ilgilendiriyor ve ayrıntılar merak ediliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı hangi şartlarda veriliyor? Başvuru için gerekli evraklar neler? İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Evimizi kentsel dönüşüm kapsamında yeniden yapmak istiyoruz. Acaba çok uzun sürüp, bize maddi anlamda sorun çıkarır mı?'' sorusunu cevapladı...

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Şanlıurfa Akçamescit kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ ortaklığında Akçamescit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1.etap çalışmaları hızla devam ediyor. 

Kayseri Uğurevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı, Uğurevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında okul inşa ediliyor.

Cemal Bekle'den İzmir'de kentsel dönüşüm sorumsuzluğu iddiası!

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İzmir Büyükşehir Belediyesinin, "Roman vatandaşlar için hayati önem taşıyan" kentsel dönüşüm projelerinde sorumluluğunu yerine getirmediğini ileri sürdü...

Uşak'ta kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Uşak'ta bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

Bursa’nın kurtuluşu kentsel dönüşüm!

Elazığ’daki depremin ardından kentsel dönüşümün öneminin arttığını ve Bursa’nın kurtuluşu kentsel dönüşüm olduğu düşünülüyor.

uşak kentsel dönüşümün kente katkısı Haberi

uşak kentsel dönüşümün kente katkısı

Uşak'ta yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarını örnek bir çalışma olduğunu dile getiren TOKİ Başkam Ergün Turan, "Proje kente 450 milyon TL katta sağlayacak. Başka illere emsal göstereceğimiz projeyi Uşak'ta en geç 2016 yılının ortalarında bitireceğiz" dedi.


Belediyenin projelen hakkında bilgi almak, projelerin gidişatı ve geleceğini konuşmak ve çalışmaları yerinde incelemek için Uşak'a gelen TOKİ Başkam Ergün Turanin i durağı Uşak Belediyesi oldu. Başkan Nurullah Calıanin makaranda gerçekleşen görüşmede projeler le ilgi bilgi alan ta, TOKİ ile yapılması planlanan projelerin detaylarını inceledi. 


Uşak'ta yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalaımın öncelikli takip ettikleri projelerden olduğunu söyleyen ta, "Biz dönüşüm konusunda Uşak'ı örnek göstereceğiz. Proje diğer Anadolu kentlerine de emsal teşkil edecek" dedi. Projenin her aşamasına Uşak Belediyesi ve Başkan Cahan'dan gelen çabayı da takdir ettiklerini kaydeden...