30 / 06 / 2024

uşak keresteciler sitesi inşaat

uşak keresteciler sitesi inşaat

Uşak Keresteciler Sitesindeki inşaatta, 2. kat betonu atılırken kalıplar çöktü, Beton dökümünde çalışan işçilerden Mehmet Pişen, Hamit Sedil, Necdet Ünver ve soyadı henüz belirlenemeyen Ramazan isimli işçi, yaralandı

Obilet.com’dan otobüs ve uçak bileti alan herkese 100 TL hediye! Kampanya 21 Şubat 2023’te sona eriyor!

Obilet.com sitesi üzerinden otobüs ve uçak bileti alan herkese 100 TL hediye veriliyor. Kampanya 21 Şubat 2023’te sona eriyor. İşte detaylar…

Uşak’a yeni sanayi sitesi müjdesi!

Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından yapılması planlanan 3. Sanayi Sitesi'nin inşaatına başlandı.

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

TMSF, Tarkim Uçak Bakım Onarım'ın 3 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık A.Ş'ye ait 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Semerkand Line Sitesi'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor!

Uşak’ta kent ekonomisine katkı sağlaması planlanan Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor. Projenin işyeri bulma sorununu ortadan kaldırması planlanıyor.

Uşak'taki 3. Sanayi Sitesi sorunları bitirecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yeni Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan'ın da eşlik ettiği ziyarette "Sanayi sitesinin sorunlarının çözüleceği" belirtildi.

Uşak'a yeni hayvan pazarı inşa edilecek!

Uşak Belediyesi kentin ihtiyaçlarını karşılayacak bir hayvan pazarı için çalışmalarına başladı. 11 bin metrekarelik yeni alan OEDAŞ Hizmet Binası yakınında ve Temel İnşaat Malzemecileri Sitesi yanında yer alacak.

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

DHMİ uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı!

2014 Mart ayında iç hatlarda Havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı bir önceki yılın Mart ayına göre yüzde 12,6 artış ile 57 bin 860, dış hatlarda ise yüzde 9,4 artış ile 36 bin 552’ye yükseldi.

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı!

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu günden itibaren Zonguldak Havalimanının yurt dışı uçuşlarına açık olduğunu söyledi.

Uşak Ata Park Kule'deki planetaryuma büyük ilgi!

Uşak’ta Ata Park Kule üstünde hizmete açılan planetaryum, her gün binlerce vatandaşın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kentin güzelliklerini gözlemlemek için kuleye giden vatandaşlar uzay ile ilgili görsel ve bilgiler için ise planetaryumdan faydalanıyor...

Çanakkale-Ankara uçak seferleri başladı!

Uzun bir aradan sonra Çanakkale-Ankara uçak seferleri bugün başladı. AnadoluJet tarafından yapılacak seferler pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri Ankara’dan saat 08.45, Çanakkale’den ise 10.30’da olacak...

uşak keresteciler sitesi inşaat Haberi

uşak keresteciler sitesi inşaat


 Uşak Keresteciler Sitesi'nde, ikinci kat betonu atılan inşaatın kalıpları çöktü, 4 işçi yaralandı.


Alınan bilgiye göre Uşak Keresteciler Sitesi, 2. Kereste Sokak'ta Haydar Ö'ye ait inşaatta, 2. kat tavan betonu dökülürken, kalıplar çöktü. Beton dökümünde çalışan işçilerden Mehmet Pişen, Hamit Sedil, Necdet Ünver ve soyadı henüz  belirlenemeyen Ramazan isimli işçi, çöken kalıpların altında kaldı. 


İşçilerden Hamit Sedil ve Necdet Ünver çevrede bulunanlar tarafından, diğer ikisi ise olay yerine sevk edilen sivil savunma ve itfaiye ekiplerince, çöken kalıpların altından çıkartıldı.


Yaralılar, ambulanslarla Uşak'taki farklı hastanelere...