29 / 07 / 2024

uşak kültür ve turizm

uşak kültür ve turizm

Kentteki konaklama sıkıntısına Kültür ve Turizm Müdürü Arıtürk’ten yanıt geldi: 6 termal tesis faaliyette. Tesislere ek olarak 160 odalı otel yılbaşına yetişecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Bafra Kültür ve Sanat Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafralıların senelerdir hayalini kurduğu Kültür ve Sanat Merkezi için ihaleye çıktıklarını müjdeledi.

Doğu Garajı Kültür Merkezi projesinde kaba inşaat bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi’nde kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. 

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi kaba inşaatını tamamladığı Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde de kaplama işlemlerine başladı. 

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin inşaatı hızla devam ediyor. Projenin silueti ortaya çıkmaya başladı.

Antalya Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nde son durum!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezini canlandırması için inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi inşaatı hızla devam ediyor.

uşak kültür ve turizm Haberi

uşak kültür ve turizm

Gelmiş geçmiş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, kültürel bir geçit noktası olan Uşak, yılda ortalama bin yabancı turisti ağırlarken yaşanan konaklama sıkıntısı, şehre gelenler için zulme dönüşüyor.


Yaşanan zorlukları gördüklerini ve konaklamanın çözüleceğini dile getiren Uşak Kültür ve Turizm Müdürü Şerif Arıtürk, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Müdür Arıtürk, “Konaklama sıkıntısı çözülünce acentelerle yürüteceğimiz projelerle Uşak’a turist çekmek için çalışacağız. Oteller özellikle termal turizm alanlarında faaliyete geçecek” dedi. Uşak’ta termal turizmi geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını ve 6 termal tesisin faaliyette olduğunu kaydeden Kültür Müdürü Şerif Arıtürk, kentin turizm potansiyeli olduğunu söyledi. Konaklama sıkıntısının çözüme kavuşmasının ardından şehrin turizm alanında daha da ilerleyeceğini belirtti.


Kente Anemon Hotel geliyor


Uşak’taki otellerin esnaf ve tüccarlar için yapıldığını, bu nedenle de hafta içi boş oda bulma sıkıntısı...