07 / 05 / 2024

uşak mahalle konağı projesi

uşak mahalle konağı projesi

Uşak Belediyesi, 'Her Mahalleye Konak' projesi kapsamında yapımı biten 2 konağın ardından Dikilitaş Mahallesi konağı için çalışmalarını hızlandırdı.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Bursa Yıldırım'da Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Anadolu Mahalle Konağı’nın açılışını yaptı. Edebali, yaşam standartları yüksek, şehir estetiğine sahip, sükunetin hakim olduğu yaşam alanları inşa ettiklerini belirtti.

Keçiören'in yeni mahalle konağı gün sayıyor!

Keçiören Belediyesi tarafından hizmete açılan 9 mahalle konağı mahallelinin düğünler, nişanlar, cenazeler, asker uğurlamaları, sohbet ve buluşmalarına aracılık etmeye devam ediyor.

Uşak'ın muhtarlık binaları yenileniyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahalle muhtarlarının daha iyi fiziki ortamlarda çalışabilmesi için harekete geçtiklerini söyledi.

Ankara Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Ankara Keçiören Belediyesi bu kapsamda Şehit Kubilay Mahalle konağının inşaatına başladı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz.”dedi.

Uşak'ta her mahalleye bir konak inşa edilecek!

Uşak Belediyesi, 'Her Mahalleye Konak' projesi kapsamında yapımı biten 2 konağın ardından Dikilitaş Mahallesi konağı için çalışmalarını hızlandırdı.

Kağıthane Gürsel mahallesine mahalle konağı inşa ediliyor!

İlçedeki otopark sorununu ortadan kaldırmak ve her mahalleye bir mahalle konağı kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kağıthane Belediyesi’nin Gürsel Mahallesi’nde başlatmış olduğu Mahalle Konağı ve Otopark inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Uşak'taki iki mahalle konağı açılış için gün sayıyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hayata geçirdikleri mahalle konakları projesi kapsamında Aybey ve Karaağaç'daki konakların bittiğini, açılışların ise kısa sürede yapılacağını söyledi

Uşak’ta 5 Yıldızlı Otel Konforunda Mahalle Konağı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yakın zamanda hizmete açılacak Karaağaç Mahalle Konağı’nın 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu ifade ederek,”Görenler şimdiden konağımıza hayran kalıyor” dedi.

uşak mahalle konağı projesi Haberi

uşak mahalle konağı projesi


Uşak Belediyesi, 'Her Mahalleye Konak' projesi kapsamında yapımı biten 2 konağın ardından Dikilitaş Mahallesi konağı için çalışmalarını hızlandırdı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, söz verdikleri mahalle konakları projesinde çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek, "Dikilitaş'ta devam eden projemiz her gün daha da ilerliyor. Kısa sürede mahalle konağını hediye edeceğiz



Yeni...