28 / 04 / 2024

Uşak marka şehir

Uşak marka şehir

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan"Şehrimiz üniversite dostu bir şehir olma yolunda ilerliyor. Gerek kentleşme, gerekse sosyal projelerimizle ilimize gelen üniversite öğrencilerinin vazgeçemediği bir şehir olacağız" dedi.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uşak'a raylı sistem müjdesi!

Hızlı trenle ülkenin dört bir yanına gidilebileceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uşak'ta şehir içi raylı sisteme ihtiyaç duyulduğunu, mevcut hattın bu şekilde değerlendirilmesiyle ilgili fizibilite çalışmasının sürdüğünü söyledi.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

TMSF Erdoğan Şehir Planlama'nın Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Uşak termal tesis yatırımında marka olacak!

Ege Bölgesi’nde Afyonkarahisar, Denizli, Manisa ve Kütahya gibi termal sular açısından Türkiye’nin en zengin illerinin ortasında yer alan Uşak, komşularını geçmek için atağa kalktı. Uşak’ın şifalı suları, belediyenin tesislerinde hastalara umut oluyor

Uşak'ta yatırımlar sosyal alanlarla devam edecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın çok yakın bir gelecekte sosyal alanlarıyla da örnek bir şehir olacağına dikkat çekti.

Nurullah Cahan: Uşak, kentsel dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehir içi trafiği için 2. Battı çıktı projesine başladıklarını da söyleyerek, "Bunu sadece battı çıktı olarak düşünmeyin. Şehrin siluetini de değiştiriyoruz. Çünkü ışıklandırma modellerimiz var ve yan yolları da genişletiyoruz" dedi.

Konya'daki uçak restoran ve kafe hizmete girdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara Yolu’nda toplam 321 bin metrekarelik alanda yaptığı Türkiye’nin havacılık temalı en büyük parkı olan Türk Yıldızları Parkı’ndaki uçak restoran ve kafe hizmet vermeye başladı.

Nurullah Cahan: Uşak marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan"Şehrimiz üniversite dostu bir şehir olma yolunda ilerliyor. Gerek kentleşme, gerekse sosyal projelerimizle ilimize gelen üniversite öğrencilerinin vazgeçemediği bir şehir olacağız" dedi.

Uşak Dokuz Sele Deresi kentsel dönüşümle değişecek!

UŞAK'ta şehir merkezinden doğarak Büyük Menderes Havzası ve ardından Ege Denizi'ne kadar uzanan Dokuz Sele Deresi, kentsel dönüşüm ve ıslah çalışmaları kapsamında güzel bir görünüme kavuşacak.

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılıyor!

Uşak-İzmir Karayolu'nun Yenişehir Köyü Mevkisi'ndeki Taşyaran Vadisi'nin tabiat parkı olması ve turizme kazandırılması için bir süre önce Doğa Koruma ve Milli Parklar Uşak Şube Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. 57 hektarlık alanda hazırlanan Tabiat Parkı Gelişim Projesi'nin, tüm teknik ve etü

Ahmet Edip Uğur: Balıkesir projelerle marka şehir olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği’nin onur konuğu oldu. Uğur, “İlimizin dört bir yanına yapacağımız projelerimiz ile Balıkesir’i uçuracağız. Marka şehir yapacağız” dedi.

Uşak Devlet Hastanesi'ne yeni yol!

Uşak'ta şehir trafiğini rahatlatmak adına önem verilen çevre yollarında 2016 yılına hızlı başlandı. Ekipler güney çevre yolunun hastane bağlantısının sağlanması adına hummalı bir çalışma içine girdi...

Uşak marka şehir Haberi

Uşak marka şehir


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan"Şehrimiz üniversite dostu bir şehir olma yolunda ilerliyor. Gerek kentleşme, gerekse sosyal projelerimizle ilimize gelen üniversite öğrencilerinin vazgeçemediği bir şehir olacağız" dedi. 


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan; "Şehrimiz üniversite dostu bir şehir olma yolunda ilerliyor. Gerek kentleşme, gerekse sosyal projelerimizle ilimize gelen üniversite öğrencilerinin vazgeçemediği bir şehir olacağız" dedi. Uşak Belediyesi kentin güzelleşmesi, değişmesi ve marka bir şehir olması adına projelerine devam ediyor. Bu bağlamda kentleşme konusunda attığı radikal adımlarla Uşak'ın ufkunu açacak Belediye, yakın zamanda bitecek çalışmalarla örnek şehirler arasında yerini alacak. Yapacağı projelerle kente gelen üniversite öğrencilerinin de vazgeçemediği bir şehir olma yolunda ilerleyen Uşak Belediyesi, öğrencilere yönelik sosyal projelerle de öğrenci dostu bir şehir olma çalışmalarını daha da ilerletecek. 


Cahan;" Bugüne kadar kente gelen...