04 / 05 / 2024

Uşak Muharremşah Köyü icradan satılık fabrika

Uşak Muharremşah Köyü icradan satılık fabrika

Uşak Merkez'de bulunan fabrika, Uşak 3.İcra Dairesi tarafından 3 Ağustos 2015 günü saat saat 11:00-11:10 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Euro tam 30 TL olacak! Bu tarihi görenler dövizciye akın edecek! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euronun 30 TL olacağını söyleyerek tarih verdi. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar hemen bakın.

Seyahat edecek olanlar dikkat! Bunları yapın, uçak biletini ucuza alın!

Son zamanlarda ulaşım ücretlerinde de önemli fiyat artışları yaşanmakta. Özellikle uçak biletleri artık her vatandaşın bütçesine göre değil. Peki çok önemli bir işiniz ya da uçakla seyahat etmeniz gerekiyor ancak bütçeniz yeterli değilse, bunun da bir çözümü var. Nasıl mı? İşte yanıtı…

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Uçmayan kalmasın! Havayollarında büyük fırsat! Uçak biletlerine yüzde 50’ye varan indirim

Kış tatili planlayanlar, yazını şimdiden ayarlayanlar… Bu fırsat kaçmaz. Uçak bileti kampanyalarında böylesi görülmedi. Corendon Airlines yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte tarihler ve dataylar…

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

Uçuşu olanlara büyük şok! 1700 sefer iptal edildi!

İskandinav havayolu SAS'tan uçak bileti alanlar büyük bir şok ile karşılaştı. Tam 1700 sefer iptal edildi.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Uşak'ta konut fiyatları yüzde 40 arttı!

Konut stoklarının tükendiği Uşak'ta yeni konutlar yüzde 40 değer artışı yaşandı.

Uşak Merkez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Uşak 2. İcra Dairesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Muharremşah Mahallesi, 179 ada 2 parselde yer alan fabrikayı 11 milyon 96 bin 984 TL'ye satıyor...

Uşak Muharremşah Köyü icradan satılık fabrika Haberi

Uşak Muharremşah Köyü icradan satılık fabrika

Uşak Merkez'de bulunan 47.674,98 metrekare yüzölçümlü fabrika, Uşak 3.İcra Dairesi tarafından 11 milyon 18 bin 762 TL'ye satışa çıkıyor.


Taşınmazın Özellikleri: Uşak İli, Merkez-İlçe, Muharremşah Köyü; 172 Ada No, 1 Parsel No'da kayıtlı 47.674.98 metrekare yüzölçümüne sahip taşınmazın üzerinde idari bina ve fabrika binası bulunmaktadır. İdari bina betonarme olup; bodrum, zemin ve 1.kattan ibarettir.Fabrika binası prefabrik beton karkas üzeri sandviç panel kaplamalı 8,00m. yüksekliğinde inşa edilmiştir.Binanın 5 yaşında olması sebebiyle yıpranma oranının yüzde 6 olduğu tespit edilmiştir.


Adresi :Uşak- Denizli Karayolu'na 5 kilometrede Karma Organize Sanayi Bölgesi Muharremşah Köyü- Uşak


Yüzölçümü: 47.674,98 metrekare


Kıymeti: 11.148.762,00 TL

KDV oranı: %18

1.Satış Günü: 03/08/2015 günü saat 11:00 ile 11:10 arası

2.Satış Günü: 28/08/2015 günü saat 11:00 ile 11:10 arası


Satış Yeri: Şeker fabrikası yanı Adalet Sarayı 3.İcra Müdürlüğü- Uşak


Satış...