02 / 05 / 2024

Uşak muhtarlık binaları

Uşak muhtarlık binaları

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahalle muhtarlarının daha iyi fiziki ortamlarda çalışabilmesi için harekete geçtiklerini söyledi.

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Uçmayan kalmasın! Havayollarında büyük fırsat! Uçak biletlerine yüzde 50’ye varan indirim

Kış tatili planlayanlar, yazını şimdiden ayarlayanlar… Bu fırsat kaçmaz. Uçak bileti kampanyalarında böylesi görülmedi. Corendon Airlines yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte tarihler ve dataylar…

ŞOK Market'te elektrikli scooter 8999 TL, akıllı saat 499 TL! ŞOK aktüel kataloğu 31 Aralık 2022 fiyat listesi

ŞOK Market 31 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Elektrikli scooter 8999 TL, akıllı saat 499 TL! ŞOK aktüel kataloğu 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

BİM'de çamaşır kurutmalığı 249 TL, akıllı saat 149 TL, puzzle 34 TL! BİM aktüel kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 2 Aralık 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Cuma kataloğunda çamaşır kurutmalığı 249 TL, akıllı saat 149 TL, puzzle 34 TL fiyatlarla satışa sunulacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

Uşak Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Beylerhan Köyü'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Uşak'ta 12.5 milyon TL'ye icradan satılık prefabrik tabakhane binası!

Uşak 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Uşak Merkez Muharremşah köyü,154 ada, 9 parseldeki 32.575,68 metrekarelik katlı prefabrik tabakhane binasını 12 milyon 451 bin 312 TL'ye icradan satıyor...

Uşak muhtarlık binaları Haberi

Uşak muhtarlık binaları

Muhtarların, mahallelerdeki sorunların dile getirilmesinde önemli bir role sahip olduğunu kaydeden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, muhtarların fiziki mekanlarının belediye eliyle yeniden yapıldığını bildirdi. Cahan, bu konuda son örnek olan Elmalıdere Mahallesi Muhtarlığı'nın hizmet binasını Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu ve Elmalıdere Mahallesi Muhtarı Kadir Gencer ile birlikte ziyaret etti.


"Muhtarlarımıza değer veriyoruz"


Kentte muhtarların fiziki ortamlarının gelişmesinin önemli olduğunu dile getiren Cahan, "İlimizin her yönüyle gelişmesinde vatandaşlarımızın fikirlerini önemli buluyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın bulundukları mahallelerdeki temsilcileri olan muhtarlarımızla da sürekli iç içeyiz.


Bizim için çok değerli olan mhtarlarımızın fiziki mekanlarını en iyi duruma getirmek için çaba veriyoruz. Bu sayede muhtarlarımız mahalle sakinlerini hak ettikleri ortamlarda ağırlayabiliyor" açıklamasını yaptı.




Serkan KARAYOL/Yeni...