29 / 04 / 2024

Uşak Sportif salon

Uşak Sportif salon

Spor Toto Basketbol Ligi’nde aldığı galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Uşak Sportif’te taraftara yeni salon müjdesi verildi. Kulüp yönetimi; "2016 yılında kendi salonumuzda maçlarımızı oynamaya başlayacağız." dedi.

TOKİ Uşak Banaz alt gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Uşak Banaz alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Merkez başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Uşak Merkez başvuru tarihleri 05 Eylül – 29 Aralık 2017 olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Muratbey Uşak Sportif yeni salonuna 2017'de kavuşacak!

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde üst üste yaptığı transferlerle iskelet kadrosunu şekillendiren Muratbey Uşak Sportif, iki kulvarda birden mücadele edeceği yeni sezon öncesi iddialı.

Uşak Sportif taraftarlarına yeni salon müjdesi!

Spor Toto Basketbol Ligi’nde aldığı galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Uşak Sportif’te taraftara yeni salon müjdesi verildi. Kulüp yönetimi; "2016 yılında kendi salonumuzda maçlarımızı oynamaya başlayacağız." dedi.

Uşak Merkez TOKİ başvuruları bugün son!

Uşak Merkez TOKİ Evleri'nde 18 adet 3 oda 1 salon daire seçeneği yer alıyor. Uşak Merkez TOKİ başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane'de 13 bin TL peşinatla!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane'de 13 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Daire tiplerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı projede 41 tane daire yer alıyor.

Uşak Merkez Tabakhane TOKİ son başvuru tarihi!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane projesinde 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Daire alanları 85 - 120 metrekare arasında değişiyor. İşte Uşak Merkez Tabakhane TOKİ son başvuru tarihi..

Uşak Merkez Tabakhane TOKİ Konutları!

Uşak Merkez Tabakhane TOKİ Konutları 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Projenin kura çekimi 8 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane kura 2015!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane başvuruları devam ediyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. İşte TOKİ Uşak Merkez Tabakhane kura 2015 detayları...

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane fiyatları!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 10 - 15 - 25 peşinatla ödeme yapılan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Uşak Tabakhane başvuruları 1 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Uşak Tabakhane başvuruları 1 Aralık'ta başlıyor. Toplam 41 konutun satışa sunulduğu projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Uşak Sportif salon Haberi

Uşak Sportif salon

Ligde 7. haftada oynanan Uşak Sportif, Demir inşaat Büyükçekmece müsabakasında salonda tek bir boş koltuk kalmaması Uşak Sportif kulübünde sevinçle karşılanırken kulüpten yapılan açıklamada "Seyircimizin galibiyette rolü büyük ancak bizi galibiyet kadar çok sevindiren, taraftarlarımızın maç ayırt etmeden salonu doldurması. Taraftarları çok olan kulüplerin maçlarında seyirci sayıları elbette ki artıyor. Ancak Uşak seyircisi rakip kim olursa olsun aynı istek ve arzuyla şehrin 10 km ötesindeki salona araçları ile gelip bilet alarak maçın sonuna kadar da skor ne olursa olsun takımımızı destekliyor. Çevre illerden gelen seyircilerimizi de unutmamamız lazım. Uşak olarak artık tam bir basketbol şehri olduk. Öncelikle taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyor ve takım olarak önlerinde saygıyla eğildiğimizi belirtmek istiyoruz"

Yeni salon için de müjdeyi veren kulüp yönetimi; "Dün Uşak Valimiz Sayın...