04 / 05 / 2024

Uşak Tabakhane kentsel dönüşüm

Uşak Tabakhane kentsel dönüşüm

TOKİ tarafından Uşak’ta (Tabakhane Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi) inşaatı tamamlanma aşamasında 698 konut ve 429 iş yerinin hak sahipleri belirlendi!

Uşak Tabakhane yeni kent merkezi olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) uyguladığı kapsamlı kentsel dönüşüm projeleriyle, fiziki olarak ömrünü tamamlamış yapıların yerine, şehirlerde tüm sosyal donatılanyla birlikte alternatif, yeni, modem kent merkezleri inşa ediyor

Uşak'ta kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Uşak'ta bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Uşak'ta 12.5 milyon TL'ye icradan satılık prefabrik tabakhane binası!

Uşak 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Uşak Merkez Muharremşah köyü,154 ada, 9 parseldeki 32.575,68 metrekarelik katlı prefabrik tabakhane binasını 12 milyon 451 bin 312 TL'ye icradan satıyor...

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona eriyor!

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

Uşak tabakhane bölgesine 450 milyon liralık kentsel dönüşüm!

Eski tabakhane bölgesinde yapılan 450 milyon liralık kentsel dönüşüm projesi, şehri modern bir ticaret ve yaşam merkezine kavuşturdu.

Uşak'ın çehresini değiştiren projeler yapılıyor!

Kentsel dönüşüm alanında örnek gösterilen projelerinin yanında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın kültürel derinliğini gün yüzüne çıkaracak çalışmalara da imza atıyor.

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi için başvurular başladı!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi 1. Etap kapsamında yer alan konutlar için en düşük taksit tutarı bin 469 TL olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Merkez son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme projesinde yer alan 196 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Ahmet Arslan, Uşak'taki kentsel dönüşümü inceledi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Uşak'ta devam eden kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

TOKİ Uşak'ta 81 iş yerini yarın satışa sunuyor!

Türkiye’nin yatay mimarideki örnek projeleri arasında gösterilen Uşak Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 81 adet iş yeri yarın açık arttırma ile satışa sunulacak. 

Ergün Turan, Uşak Tabakhane dönüşüm projesini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Uşak Tabakhane Bölgesi'nde gerçekleştirilen dönüşüm projesini inceledi.

Uşak Merkez TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme projesinde yer alan 196 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Uşak Tabakhane kentsel dönüşüm Haberi

Uşak Tabakhane kentsel dönüşüm


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Uşak’ta (Tabakhane Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi) inşaatı tamamlanma aşamasında olan 1.051 konuttan oluşan projede, 698 konut ve 429 iş yerinin hak sahipleri kura ile belirlendi. Konut kuraları 13 Mart, Pazartesi günü, iş yeri kuraları ise 14 Mart, Salı günü Uşak Atatürk Kültür Merkezi’nde noter huzurunda çekildi.


TOKİ ile Uşak Belediyesi arasında yapılan protokol çerçevesinde, Gecekondu Önleme Bölgesi’nde ekonomik ömrünü doldurmuş 586 adet yapı (fabrika, işyeri, depo, gecekondu) dönüştürülerek, projeye başlanıldı. 1.700 adet hisse ve 873 adet hak sahibinden 777’si ile uzlaşma sağlandı. Uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerine ise kamulaştırma bedeli olarak 70 milyon TL ödendi. Daha önce belirlenen 171 konut ve dün kurası çekilen 698 konut ile birlikte toplam 869 konutun ve...