28 / 04 / 2024

uşak üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

uşak üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik "Üniversite bünyesindeki Teknopark, kuruluş aşamasında. Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin kuruluşu için ilk adımı atarak, bu yıl Diş Hekimliği Fakültesi'ni hizmete açacağız" dedi

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

TOKİ, Uşak'ta yer alan 98 bin metrekarelik 2 araziyi satıyor mu?

TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için Uşak ilinde inşa ettiği konutlarda “yeşil alan ve spor tesisi” olan alanı satıyor. İYİ Partili Savaş, konuya ilişkin açıklama yaptı ve Uşak Belediyesi'ne ve diğer yetkililere çağrıda bulundu. 

Uşak Üniversitesi'nin camii inşaatında iskele çöktü!

Uşak Üniversitesi kampüsünde yapımı süren camii inşaatında, kubbenin içindeki inşaat kalıpları iskeleyle birlikte çökünce 5 işçi yaralandı.Bir işçi 20 metre yükseklikte 4 buçuk saat kurtarılmayı bekledi.

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nün cami iskelesi çöktü!

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nde inşaatı devam eden caminin iskelesi çöktü, 5 işçi enkaz altında kaldı. İnşaatta çalışan 5 işçi, iskelenin enkazı altında mahsur kaldı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Mağusa'daki yurt inşaatı projeye uygun mu?

Mağusa Belediyesi sınırları içerisinde kaçak başlayıp ‘ruhsatsız’, ‘vizelenmiş projeden farklı’ devam eden, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne ait yurt binası, ‘projeye uygun’ hale getiriliyor.

YÖK Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulmasını onayladı!

Ege Bölgesi'nde tıp fakültesi olmayan tek il olan Uşak, fakültesine kavuşuyor. Yüksek Öğretim Kurulu, Uşak'a Tıp Fakültesi kurulması kararını onayladı. Uşak Milletvekili Mehmet Altay, fakültenin yakın zamanda açılacağını müjdeledi.

Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulacak!

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Uşak Üniversitesi bünyesinde tıp fakültesi kurulması yönündeki teklif YÖK tarafından kabul edildi'' dedi.

Eskişehir'deki apart yatırımları Uşak'a örnek oldu!

Eskişehir'deki apart yatırımlarının başarısı ve kârlılığı diğer illere de örnek oldu. Uşak'ta faaliyet gösteren bir yatırım firması Uşak'a Eskişehir'i örnek göstererek apart yatırımına yöneldiğini açıkladı.

Uşak'ta dönüşüm başladı!

Mahalle konakları ve Kemalöz Pazaryeri'nde projelerin yükselmeye başladığını dile getiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin diğer noktalarında bozuk yol kalmaması ve sorunların giderilmesi amacıyla hummalı çalışmaların sürdüğünü bildirdi

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi kuruluyor!

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik "Üniversite bünyesindeki Teknopark, kuruluş aşamasında. Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin kuruluşu için ilk adımı atarak, bu yıl Diş Hekimliği Fakültesi'ni hizmete açacağız" dedi

Uşak Üniversitesi Rektörlük binası çöktü: 2 yaralı!

Uşak Üniversitesi Rektörlük binası çöktü. Ambulanslarla Uşak Devlet Hastanesine götürülen işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Hastanede ilk tedavileri yapıldıktan sonra taburcu oldukları edinilen bilgiler arasında

Uşak Üniversitesi Rektörlük binası çöktü!

Uşak Üniversitesi'nde yapılmakta olan rektörlük binası çöktü. Göçük altından çıkarılan 2 işçinin durumunun kritik olduğu bildirildi. Edinilen bilgilere göre kısa bir süre önce aynı binada bir göçük daha meydana gelmişti.

Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Hastanesi 11 Haziran'da açılıyor!

Kurulduğu 1999 yılından bugüne Türk yükseköğrenim hayatında ilklerin öncüsü olan Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi’ni 11 Haziran 2014 Çarşamba günü açıyor.

uşak üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Haberi

uşak üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi


Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden rektör olarak atanmasının ardından kolları sıvadı. Uşak Üniversitesi'nin uluslararası bir konumuna geldiğini ifade eden Prof. Dr. Çelik, "Üniversitemizde yatırımlar son hızıyla devam ediyor. Bundan sonraki süreçte ulusal ve uluslararası kalite belgelerimizi alarak, üniversitemizi marka yapacağız. Üniversite bünyesindeki Teknopark, kuruluş aşamasında. Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin kuruluşu için ilk adımı atarak, bu yıl Diş Hekimliği Fakültesi'ni hizmete açacağız. Yine yapımı devam eden Kongre Kültür Merkezi, Öğrenci Yaşam Merkezi ve spor tesisleriyle kartpostallık bir Uşak Üniversitesi oluşturma amacındayız" dedi.



Yeni...