07 / 05 / 2024

Uşaka mahalle konağı mı inşa edilecek

Uşaka mahalle konağı mı inşa edilecek

Uşak Belediyesi, 'Her Mahalleye Konak' projesi kapsamında yapımı biten 2 konağın ardından Dikilitaş Mahallesi konağı için çalışmalarını hızlandırdı.

Hyundai Kona’ya gelen zam resmen dudakları uçuklattı! Hyundai Kona’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Ürettiği her modeliyle her zaman büyük ses getirmeyi başaran Güney Kore otomobil üreticisi Hyundai, her ay olduğu gibi bu ay da araç fiyatlarını güncelledi. Açıklanan yeni fiyatlara bakıldığı zaman Kona modeline 40 bin TL zam yapıldığı görüldü. İşte 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Teşvikiye ve Harbiye'deki riskli yapılar ne olacak?

İstanbul Şişli’de Harbiye ve Teşvikiye’nin de dahil olduğu 6 mahalle ‘tarihi ve kentsel sit alanı’ ilan edilmişti. Peki o mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları durdu mu? Riskli yapılar ne olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit Belediyesi tarafından yarım bırakılan mahalle konağı alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline dönüştü. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu belirtti.

Uşaka mahalle konağı mı inşa edilecek Haberi

Uşaka mahalle konağı mı inşa edilecek


Uşak Belediyesi, 'Her Mahalleye Konak' projesi kapsamında yapımı biten 2 konağın ardından Dikilitaş Mahallesi konağı için çalışmalarını hızlandırdı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, söz verdikleri mahalle konakları projesinde çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek, "Dikilitaş'ta devam eden projemiz her gün daha da ilerliyor. Kısa sürede mahalle konağını hediye edeceğiz



Yeni...