21 / 05 / 2024

uşaka toki konutları mı yapılıyor

uşaka toki konutları mı yapılıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Çorum Uğurludağ TOKİ başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular sona eriyor.

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

TOKİ Güneydoğu'da yeni konutlar inşa ediyor!

TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın işbirliğinde Güneydoğu'ya yeni konutlar inşa ediliyor.

Gölcük TOKİ Konutları için arazi bulunması bekleniyor!

Gölcük'te TOKİ Konutları hayata geçirilmesi için arazi bulunması bekleniyor. Arsa bulunduğu takdirde TOKİ Konutları için çalışmalar başlayacak.

Çeşme'de TOKİ konutlarının fiyatlarına tepki!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Çeşme Reisdere'de hayata geçirdiği konutların fiyatlarının talep döneminde açıklanan fiyatların çok üzerinde olduğu dile getirildi.

Balıkesir Altıeylül'e TOKİ konutları müjdesi!

Balıkesir Altıeylül'deki Sütlüce Mühimmat deposunun olduğu 500 dönümlük alan imara açıldı. Arsaya kaliteli yapılaşmak için TOKİ konutları yapılacak.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Konya Taşkent TOKİ Konutları kura sonucu!

Taşkent Belediyesi'nin katkılarının bulunduğu projede kura çekilişi bugün yapıldı. İşte Konya Taşkent TOKİ Konutları kura sonucu...

Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Başvuru bedelinin 2 bin TL olduğu projede fiyatlar 133 bin 62 TL'den başlıyor. Peki Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Gölbaşı TOKİ Konutları'nın ismi değişti!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında savaş uçakları tarafından bombalanan Özel Hareket Daire Başkanlığının bitişiğindeki Gölbaşı TOKİ Konutları bünyesindeki 300 konutluk sitenin adı, "15 Temmuz Şehitler Sitesi" olarak değiştirildi.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

uşaka toki konutları mı yapılıyor Haberi

uşaka toki konutları mı yapılıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi. Turan, eski Tabakhane bölgesinde devam eden kentsel dönüşüm projesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve projeyi sürdüren inşaat firmalarının yetkililerinden bilgi alan Turan, AA muhabirine, projenin yaklaşık 430 bin metrekarelik alanda iki etap halinde gerçekleştirildiğini belirti. Proje maliyetinin yaklaşık  450 milyon lira olduğunu anlatan Turan, bunun kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden biri olduğunu kaydetti. Turan, TOKİ'nin kentlere özel tasarımlarla kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdiğini, kentlerin geleneklerine uygun projelere ağırlık verdiklerini ifade ederek, "Prensip olarak sadece barınma amaçlı projeler yapmıyoruz. Çünkü insanımızın bizden beklentileri değişti. Her şehrin ayrı bir dokusu var. Biz de o dokuya uygun...