10 / 05 / 2024

uşakta kafe kiralama ihalesi

uşakta kafe kiralama ihalesi

Kentte bulunan birçok belediye mülkü ile kira gelirleri elde edilirken, bu gelirler hizmetlerde önemli bir noktada bulunuyor. Buna göre Uşak Belediyesi mülklerinden iki adetinin daha ihalesi gerçekleşecek...

Araç kiralama sisteminde benzinli araçlar tercih ediliyor...

Araç satın almada olduğu gibi araç kiralamada da hangi aracın seçileceğine karar verirken aracın yakıt türü önemli bir hal almaktadır. Benzinli araçların kiralama ücretleri diğer yakıt türleri ile çalışan araçlara göre daha uygun olabiliyor. İşte haberin ayrıntıları...

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Nevşehir'deki Uçhisar Kaya Oteli 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Uçhisar Kaya Oteli'ni 15 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğalgaz merkezi açıklaması: Talimatı verdik! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan dönüşü uçakta gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Türkiye'de doğalgaz merkezi" önerisi konusunda değerlendirmelerde bulundu. İşte ayrıntılar...

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

Alaattin Aktaş ve Şenol Babuşçu’dan flaş dolar açıklaması! Bizi bir felaket bekliyor

İlk olarak Dünya yazarı Alaattin Aktaş’ın Kur Korumalı Mevduat Sistemi ile bağlantılı olarak dolarda patlama yaşanacak uyarısından sonra, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu’dan da aynı uyarı geldi. İşte detaylar…

Gayrimenkul ilanlarında flaş gelişme! Satış ve kiralama bilgileri Gelir İdaresi Başkanlığı'na verilecek!

Menkul-gayrimenkul sitelerine satış ve kiralama bilgilerini Gelir İdaresi Başkanlığı'na (GİB) sunma zorunluluğu geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlara elektrik faturası müjdesi! 1 Mart itibariyle...

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Senegal'e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçakta gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalar yaptı.

Halk GYO 2021'de ne kadarlık kiralama ve satış işlemi gerçekleştirdi?

Halk GYO, 2021 yılında gerçekleştirmiş olduğu satış ve kiralama işlemlerini açıkladı. Peki Halk GYO 2021'de ne kadarlık kiralama ve satış işlemi gerçekleştirdi?

Doğuş GYO 2021'de 4.9 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Doğuş GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen kiralama işlemlerinin yıllık toplamının 4 milyon 953 bin 689 TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici ortaklığında kuruldu.

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama 155 milyon TL kira sertifikası sattı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama, Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, 95 gün vadeli, 155 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası sattı.

uşakta kafe kiralama ihalesi Haberi

uşakta kafe kiralama ihalesi


Uşak Belediyesi kendi mülklerinden kente kazanım sağlamaya devam ediyor.


Kentte bulunan birçok belediye mülkü ile kira gelirleri elde edilirken, bu gelirler hizmetlerde önemli bir noktada bulunuyor. Buna göre Uşak Belediyesi mülklerinden iki adetinin daha ihalesi gerçekleşecek. Ata Park içinde bulunan kafeterya ve Dörtyol mevkisinde bulunan kafeterya 25 Şubat 2014 tarihinde yapılacak kira ihalesi ile hak sahiplerinin işletmesine devredilecek. Konu hakkında bilgi veren Emlak ve İstimlak Müdürü Mehmet Şahin, belediye olarak kiralama yöntemi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Kiralanacak iki yapının da bölge olarak değerli olduğunu ifade eden Şahin, "Belediyemiz 25 Şubat tarihinde çıkacağı ihale ile iki mülkünün daha kiralamasını gerçekleştirecek. Kiraya vereceğimiz binalar her anlamı ile değerli olmakla birlikte işletmecilerine de katkı sağlayacak yapılardır. Biz bu bağlamda ihalesini gerçekleştireceğimiz...