06 / 05 / 2024

Uşar Kardeşler iletişim

Uşar Kardeşler iletişim

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Köse Kardeşler Yapı Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Kardeşler Yapı Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Köse tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Düşler Vadisi iletişim!

Düşler Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor. 

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim!

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Merkez Çarşı'da dükkanlar 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak...

Çarşambalı Torun Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşambalı Torun Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Torun tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi, Biberlik Caddesi'nde kuruldu.

Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselecek olan projede toplamda 700 adet daire bulunuyor. Başarır İnşaat Fikirtepe Projesi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0216 533 81 81 olarak belirlendi.

Ortadoğu Resim İstanbul iletişim bilgileri!

Daire fiyatlarının 233 bin 200 TL'den başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ortadoğu Resim İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 18 olarak belirlendi.

Nurol GYO'nun iletişim danışmanı Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler oldu!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan NUROL GYO, iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler ile çalışmaya başladı.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim bilgileri!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Uşar Kardeşler iletişim Haberi

Uşar Kardeşler iletişim

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Şirketi konusu:
ULAŞIM 1-Her türlü yat,kotra,marina,deniz otobüsü,şilep,tanker,yolcu vapuru, uçak, içi, minibüs ile taşımacılık,tır gibi,deniz,kara hava araçları ile şehir içi yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak,işletmek, işlettirmek kiralamak, kiraya vermek. 2-Kara,deniz,hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını sularını akaryakıtlarını yedek parçalarını aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını donanım ihtiyaçlarını temin etmek. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her nevi kara,hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. 4-Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır satar kiralar kiraya verir. 5-Şirket ilgili mercilerden izin almak kaydıyla kamu...