19 / 05 / 2024

üsküdar bağlarbaşı spor salonu

üsküdar bağlarbaşı spor salonu

Ülkemize önemli sporcuların yetişmesinde rol oynayan Bağlarbaşı Spor Salonu, Üsküdar Belediyesi'nin atağı ile yıkılarak yerine dev bir spor kompleksi yapılacak. Böylece 40 yıl çivi çakılmayan salon spor kompleksi oluyor...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm vatandaşın lehine olacak! Bu mahallelere müjde geldi: Akıllı dönüşüm başlıyor!

CHP'nin adayı, İBB iştiraki Şehir Hatları A.Ş'nin Genel Müdürü Sinem Dedetaş, Üsküdar Belediye Başkanı oldu. Dedetaş, ilçedeki planlarını ve kentsel dönüşüm çalışmalarını tek tek anlattı. İşte o açıklamalar..

Üsküdar'da 5 yılda 50 bin bağımsız bölüm yenilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, son 10 yılda Üsküdar'da 30 bin bağımsız bölüm yenilediğini ve 5 yılda da en az 50 bin bağımsız bölümü yenileyeceklerini açıkladı. 

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Üsküdar Belediye Başkanlığı'ndan 148 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çekmeköy ilçesinin Ömerli mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 817 bin 920 TL olarak belirlendi. 

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Nevbahar Üsküdar fiyatları 1.2 milyon TL'den başlıyor!

Kalyon Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımını Üsküdar'da hayata geçiriyor. Nevbahar Üsküdar'da fiyatlar 1.2 milyon TL'den başlıyor...

Üsküdar Kirazlıtepe kentsel dönüşümde inşaat başladı!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, "İlk etapta 501 konut, 48 dükkanın temelini atıyoruz ki projenin tamamı yaklaşık bin 900 bağımsız bölüme tekabül ediyor. İnşallah etap etap onların da temelini atacağız." dedi...

Üsküdar Altunizade'de 23.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, Bağlarbaşı mevkiinde yer alan gayrimenkul 23 milyon 715 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Üsküdar Kirazlıtepe'de kentsel dönüşüm başladı!

Üsküdar’ın Kirazlıtepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başlatılan projenin 24 ayda tamamlanacağını açıkladı.

Üsküdar-Çekmeköy metrosunun seferleri Ağustos'ta başlayacak!

Çekmeköylülerle iftar programında buluşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Üsküdar-Ümraniye metrosunda Ağustos ayında test sürüşleri bitecek ve seferlere başlayacak" dedi...

üsküdar bağlarbaşı spor salonu Haberi

üsküdar bağlarbaşı spor salonu



1974 yılında yapılan Bağlarbaşı Spor Salonu yaklaşık 40 yıllık mazisinde Üsküdar'a ve ülkemize önemli sporcular yetiştirdi. Sporseverlerin gönlünde çok özel bir yeri olan ve birçok hatırayı yaşatan Bağlarbaşı Spor Salonu, bu gün için deprem riski karşısında büyük bir tehlikeyi bünyesinde barındırırken aynı zamanda mevcut fiziki imkânlarıyla da olimpiyatlara sporcu yetiştiren Üsküdar'ın ihtiyaçlarına cevap veremez hale geldi. Bu durumu göz önünde bulunduran Üsküdar Belediyesi, Sporu Tabana Yayma Projesi kapsamında Bağlarbaşı Spor Salonunu yıkarak yerine dev bir spor kompleksi yapmak üzere harekete geçti.


Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 'Bu günkü haliyle salon Üsküdar'a yakışmıyor, içler acısı bir durumda ve neredeyse çürüdü. 2 yıldır kurumları bir araya getirmek ve bu projeye hayat vermek için çalışıyoruz. Üsküdar'ın onlarca yıldır bekleyen sorunları hamdolsun bizim dönemimizde...